Nuorisovaltuuston puheenjohtaja ja muut vanhat tanssien pyörteessä

Pe 15.2.2019

Penkkareiden jälkeen vuoronsa saivat koulun vanhimmat eli lukiota toista vuotta käyvät vanhojentansseissaan. Lukion toisen vuoden opiskelijat tanssivat perjantaina iltapäivällä oman koulun väelle Tulliportin koulun liikuntasalissa. Mukana oli niin perinteisiä vanhojen päivään kuuluvia tansseja kuin muutama uusi piristysruiske – kiitos liikunnanopettajien.

Illalla vuorossa olivat yhteiset tanssijaiset kaikkien muiden lukioiden kanssa Areenassa. Sen jälkeen vanhat kokoontuivat ruokailemaan yhdessä opettajiensa ja koulun henkilökunnan kanssa yliopiston kampukselle ravintola Auraan.

Muiden mukana tanssi tuoreen nuorisovaltuuston puheenjohtaja ja Itä-Suomen koulun lukion opiskelija Iina Laakkonen. Hänen päivänsä oli sujunut hyvissä merkeissä.

– Kaikki ovat hymyilleet ja olleet niin iloisia. Kun tein valinnan, että lähden lukioon, niin totta kai olen odottanut myös tätä päivää siitä asti, hän paljastaa.

Kuvissa vanhojenpäivän pyörähdyksiä ja pukuloistoa vuosimallia 2019 – olkaa hyvä!

Teksti: Johanna Alpia-Sormunen

Kuvat: Jaana Tanskanen

Itä-Suomen koulun lukion toisluokkalainen ja tuore nuorisovaltuuston puheenjohtaja Iina Laakkonen pyörähteli tyylikkäänä muiden vanhojen mukana.