Lucia-kulkue toi valoa joulukuuhun

Ti 17.12.2019

Perinteinen Lucia-kulkue toteutettiin Tulliportin yläkoulussa ja lukiossa tänä vuonna tyylikkäästi 8.-luokkalaisten valinnaismusiikkiryhmäläisten voimin.  Lucia-kulkue toi valoa ja iloa vuoden pimeimpään aikaan. Luciana oli 8.C-luokan oppilas Pihla Pyykönen

Tulliportin koulun Luciana tänä vuonna oli 8.C-luokan oppilas Pihla Pyykönen.

Tulliportin normaalikoulun yläkoulun ja lukion joulukirkkoja vietetään torstaina 19. joulukuuta kello 9 sekä luterilaisessa että ortodoksisessa kirkossa. Lisäksi samaan aikaan on rinnakkaistilaisuus koululla.

Lukiolaiset aloittavat joululomansa perinteisestä lukion gaalasta perjantaina 20. joulukuuta. Peruskoululaiset puolestaan pääsevät lomalle lauantaina 21. joulukuuta. Heidän joulujuhlansa alkaa puuron syönnillä kello 8.

Norssilaiset palaavat koulutyöhön jälleen tiistaina 7. tammikuuta 2020. Rentouttavaa joulun aikaa kaikille!

Teksti: Johanna Alpia-Sormunen

Kuva: Jaana Tanskanen