Kuusi opiskelijaa teki teatterin lukiodiplomin

To 26.1.2017

Normaalikoulun teatterin lukiodiplomin esitys nähtiin torstaina Tulliportin koulun auditoriossa kaksi kertaa. Esityksen nimi oli "Pirkko the kyökkipsykölöög". Koko esitys toteutettiin diplomin sääntöjen mukaisesti itsenäisesti toimivan opiskelijatyöryhmän voimin.

Siru Hakkarainen (vasemmalla), Tiia Tukiainen, Kaisa Pehkonen, Niilo Savolainen, Hilkka Muttonen ja Kiia-Maria Flink tekivät tänä vuonna teatterin lukiodiplomin.

Työryhmään kuului toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoita. Mukana olivat Kiia-Maria Flink, Siru Hakkarainen, Hilkka Muttonen, Kaisa Pehkonen, Niilo Savolainen ja Tiia Tukiainen.

Opiskelijat vastasivat esityksen kokonaisuudesta ja taiteellisista valinnoista. Arvioitsijat punnitsivat iltaesityksen jälkeen tekijöiden teatteritaiteelliset taidot.

Teksti ja kuva: Mirja Valtonen