Yhteistyö

Yhteistyö kotimaassa

Hoitotieteen laitos työskentelee tiiviissä yhteistyössä Kuopion yliopistollisen sairaalan, sairaanhoitopiirin ja Kuopion ja Helsingin sosiaali- ja terveystoimen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulujen toimijoiden kanssa. Teemme yhteistyötä Itä-Suomen yliopistossa mm. terveystieteiden tiedekunnan ja yhteiskunta- ja kauppatieteiden tiedekunnan eri laitosten kanssa. Kansallisia sidosryhmiä tutkimusyhteistyön alueella ovat myös Itä-Suomen aluehallintovirasto, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, eri säätiöt sekä useat sairaanhoitopiirit. Yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien edustajien tapaaminen toteutuu mm. vuosittain järjestettävissä mentorointi- ja yhteistyöpäivissä.

                 

Kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälinen yhteistyö on keskeinen osa hoitotieteen laitoksen toimintaa ja se liittyy tutkimukseen, koulutukseen sekä henkilöstön kehittämiseen. Laitoksen henkilöstö osallistuu kansainvälisiin tutkimuksen arviointeihin ja muihin asiantuntijatehtäviin.

Laitoksen edustajia on mukana seuraavissa kansainvälisissä verkostoissa:

Opettaja- ja opiskelijavaihto

Laitoksellamme on monipuoliset kansainväliset opettaja- ja opisekelijavaihtomahdollisuudet. Mikäli olet kiinnostunut opiskelijavaihdosta, ota yhteyttä:

Perustutkinto-opiskelijat

Maliheh Nekouei
No image.
Nimike
Yliopisto-opettaja
Nimikeen lisätietoja
International coordinator
Sähköposti
maliheh.nekouei@uef.fi
GSM-numero
0504351473
Huoneen tiedot
Kuopio Canthia 3022

Jatko-opiskelijat

Katri Vehviläinen-Julkunen
No image.
Nimike
Professori
Sähköposti
katri.vehvilainenjulkunen@uef.fi
GSM-numero
0503381957
Huoneen tiedot
Kuopio Canthia 3013
Organisaatio
Itä-Suomen yliopisto
Terveystieteiden tiedekunta
Hoitotieteen laitos