Alumnitoiminta

Yliopistomme alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan monipuoliseksi ja laajemmaksi toiminnaksi. Tavoitteena on löytää yhteisiä suuntaviivoja alumnien kanssa, jotta voisimme vahvistaa koulutustamme ja tutkimustamme paremmin tulevaisuuden työelämää vastaavaksi.

Yliopiston yleinen alumnitapahtuma järjestetään vuorovuosittain molemmilla kampuksilla, jolloin valitaan myös Vuoden alumni. Myös eri alojen laitokset ja ainejärjestöt järjestävät omaa alumnitoimintaansa.

Alumnien mentoritoiminta aloitettiin yliopistolla tänä vuonna vuoden kestävässä Itä-Suomen yliopiston mentorointipilottiohjelmassa, josta saatujen kokemusten perusteella mentorointimahdollisuuksia kehitetään edelleen.

Alumniverkostomme jäsenenä

• olet tärkeä osa kasvavaa, kansainvälistä joukkoamme
  • saat sähköpostiisi alumniuutiskirjeet, joissa kerrotaan yliopiston ajankohtaisista asioista, tapahtumista, väitöksistä ja alumnien omista asioista - Lue uusin alumnikirje! (4.12.2019)
  • saat ajankohtaista tietoa jatko- ja täydennyskoulutuksista
  • olet tervetullut mukaan mentoritoimintaan
  • osallistut yliopiston työelämäyhteistyön kehittämiseen
  • saat alumniemme omat edut, kuten 10% jatkuvan edun kaikista lääkkeettömistä tuotteista Itä-Suomen yliopiston verkkoapteekissa. Tämän edun saat kirjautumalla Alumniportaaliin ja päivittämällä siellä tietosi.

Alumnitapahtumat

Oikeustieteiden alumnit tapaavat tammikuussa 2020 Helsingissä

Oikeustieteiden laitoksen alumnitapaaminen järjestetään tammikuussa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on tutustua Helsingin kaupungin toimintaan juristin näkökulmasta. Lisätietoja tapahtumasta tulossa myöhemmin.

Hoitotieteen alumnitapaaminen järjestetään Helsingissä keväällä

Hoitotieteen alumnitapaaminen järjestetään Helsingissä keväällä 2020. Seuraa ilmoittelua hoitotieteen laitoksen kotisivuilla ja Facebookissa. Jos olet valmistunut Kuopion tai Itä-Suomen yliopistosta terveystieteiden maisteriksi tai tohtoriksi, tule mukaan alumniverkostoon!

Saima - Itä-Suomen yliopistolehti

Saima on Itä-Suomen yliopiston sidosryhmälehti, joka esittelee yliopiston toimintaa, ihmisiä ja saavutuksia.  Saiman viimeinen numero on ilmestynyt tänä syksynä. Jatkossa keskitämme ajankohtaisviestinnän  verkkoon.

Lue Saimassa ilmestyneitä alumnien uratarinoita:

UEF Bulletin

Itä-Suomen yliopiston englanninkielinen sidosryhmälehti UEF Bulletinin viimeinen numero on ilmestynyt. Jatkossa keskitämme ajankohtaisviestinnän  verkkoon.

Tilaa UEF-tuotteita!

R-Collectionin verkkokaupasta voit tilata uusia UEF-tuotteita itsellesi tai lahjaksi.