OPINTOJEN ALOITTAMINEN

Tervetuloa opiskelemaan Itä-Suomen yliopiston avoimeen yliopistoon! Tässä osiossa kerrotaan opiskelun aloitukseen liittyvistä käytännöistä. Kun olet ilmoittautunut, saat ohjeet opintojen aloittamiseen. Tutustu ohjeisiin huolella.

Aloittaaksesi opinnot tarvitset Itä-Suomen yliopiston käyttäjätunnuksen.  Uef-tunnuksen voit ottaa käyttöön aikaisintaan seuraavana päivänä siitä, kun opinto-oikeutesi on kirjautunut rekisteriin (ilmoittautuminen). Uef-tunnus on käytettävissä noin yhden (1) tunnin kuluttua sen aktivoinnista. Tunnuksella pääset kirjautumaan verkko-oppimisympäristöihin (Aducate Moodle, Uef Moodle), opintotietojärjestelmään (WebOodi) ja yliopiston kirjaston palveluihin.
 

WebOodista (https://weboodi.uef.fi/weboodi/) löydät avoimen yliopiston opinto-oppaat, opiskelijanumerosi, suoritetut opinnot sekä opinto-oikeudet. WebOodissa ilmoittaudutaan myös tentteihin. Voit vaihtaa muuttuneen osoitteen ja puhelinnumeron suoraan WebOodiin. Opinnoissa käytettävä sähköpostiosoite vaihdetaan käyttäjähallinnassa.

Miten kirjaudut WebOodiin ja katselet omia perustietojasi?

Kuinka ilmoittaudut tenttiin ja opetukseen WebOodissa

 

Kuinka käytät WebOodia opiskelujesi tukena?

Oodin rekisteriseloste

Useissa oppiaineissa on käytössä verkko-oppimisympäristö AducateMoodle (https://moodle.aducate.fi), josta löytyy kunkin opintojakson materiaalit sekä tarkemmat opiskeluohjeet. Moodlesta löytyvät myös opintojen oppimistehtävät sekä verkkotentit. 
 
Akateemiset opiskelutaidot –osio perehdyttää sinut yliopisto-opiskelun erityispiirteisiin ja samalla voit myös tarkemmin pohtia omaa oppimistasi ja opintojen tavoitteita.

Avoimen yliopiston toiminnasta, uutuuksista ja muutoksista tiedotetaan uutiskirjeellä, joka  ilmestyy noin kaksi kertaa lukukaudessa.  Liity uutiskirjeen jakelulistalle.