Kesätöihin

Kesän 2017 lukiolaisten kesätyöpaikkojen haku on auki. HAKU PÄÄTTYY 15.3.2017!

Sovelletun fysiikan laitoksen tutkimus laskennallisessa fysiikassa, lääketieteellisessä fysiikassa ja ympäristöfysiikassa on kansainvälisesti korkeatasoista ja tunnustettua. Laitoksella työskentelee 10 professoria ja noin 70 tutkijaa. Julkaisemme vuosittain yli 150 artikkelia kansainvälisissä julkaisusarjoissa. Vuosibudjettimme on noin 8 M€, josta yli 4 M€ ns. kilpailtua tutkimusrahoitusta.

Haemme kesäkuuksi 2017 lukion toisen vuosikurssin oppilaita (6 henkilöä) työskentelemään lääketieteellisen, laskennallisen ja ympäristö -fysiikan tutkimusryhmiin.

Työhön valitut saavat perehdytyksen fysiikan menetelmiin ja työkaluihin, mm.  Matlab-ohjelmaan ja matriisilaskentaan.  Tutkimusryhmissä kesätyöntekijä osallistuu kokeneen tutkijan ohjauksessa tieteelliseen työhön ja raportointiin.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta fysiikan alaan uravaihtoehtona, erinomaista menestystä lukion pitkässä matematiikassa, fysiikassa ja äidinkielessä. Fysiikan ala ja työyhteisömme on kansainvälinen, joten toivomme hakijalta myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielitaitoa.  

Hakuaika päättyy 15.3.2017 klo 16.15

Työhön valituille ilmoitetaan 5.4.2017 mennessä.

Palkkaus: 1100€/kk

Vapaamuotoinen hakemus (max. 1 sivu), motivaatiokirje (max. 1 sivu), sekä tieto opintomenestyksestä (fysiikan, matematiikan, äidinkielen ja englannin arvosanat kursseittain listattuna tai otteena opintorekisteristä) lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: kesafyysikko@uef.fi.

Lisätietoja: Jarkko Leskinen, jarkko.leskinen@uef.fi puh. 040 355 2058

Laitoksemme on palkannut lukion pitkässä fysiikassa ja matematiikassa hyvin menestyneitä lukiolaisia kesätöihin vuodesta 2006 lähtien. Aiempien vuosien kesätyöläisten tuotoksiin voit tutustua tuosta alta.