Matkat ja majoitus

Promootioon osallistuvien promovoitavien tohtoreiden on hoidettava ja kustannettava omat matkajärjestelynsä ja majoituksensa. Kunniatohtoreiden osalta järjestelyt hoitaa yliopisto.

Alla löydät hintatiedot ja varausohjeet Kuopion promootioon osallistuville varatuista hotellikiintiöistä. Kuopiossa on myös useita muita majoitusvaihtoehtoja.

Scandic Kuopio (jossa promootiopäivälliset järjestetään)

Scandicissa (Satamakatu 1) on promootio-osallistujia varten varattu enimmillään 20 huoneen kiintiö. 

Standard-huone (hinta sis. alv.)

  • 1 hh: 120 € / vrk
  • 2 hh: 135 € / vrk

Superior-huone, järvinäköala (hinta sis. alv.)

  • 1 hh: 140 € / vrk
  • 2 hh: 155 € / vrk

Kaikkiin huoneisiin mahtuu yöpymään min. 2 henkilöä.

Huoneet on varattava viimeistään 3.5.2020 mennessä, varatessa mainittava tunnus PRO030620. Varaukset voi tehdä puhelimitse puh. +358 17 195111 tai sähköpostilla kuopio@scandichotels.com. Jokainen maksaa itse huoneensa käteisellä tai luotto/pankkikortilla.

Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Mikäli saapuminen hotellille tapahtuu klo 18 jälkeen, on myöhäisen saapumisen takuuksi ilmoitettava hotellille luottokortin numero ja voimassaoloaika.

Lapland Hotels Kuopio

Lapland Hotels Kuopiossa (Puijonkatu 32) on tarjolla 30 huoneen verkkokauppakiintiö:

  • Northern comfort single 117e / vrk
  • Northern comfort twin 132e / vrk

Majoitushintaan sisältyy runsas Aitojen makujen buffetaamiainen, iltasauna sekä kuntosalin käyttö. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä uloskirjaus klo 12:00 mennessä. Autopaikat pihalla 10e/vrk, tallissa 15e/vrk. Autopaikkoja rajoitetusti, tallipaikan voi varata etukäteen.

Majoittujat varaavat huoneensa verkkokaupan kautta osoitteesta www.laplandhotels.com koodilla ALLTOHTORI ja maksavat kukin huoneensa itse. Maksutapana käteinen, pankkikortti tai luottokortti. Kiintiöstä varatuilla huoneilla on peruutusoikeus tulopäivään klo 18 saakka.

Huoneet ovat varattavissa kiintiöhinnoilla 4.5.2020 saakka, jonka jälkeen varaamattomat huoneet siirtyvät hotellille vapaaseen myyntiin päivän hinnalla saatavuuden mukaan.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Sokos Hotel Puijonsarvessa (Minna Canthin katu 16) promootio-osallistujien osallistujien käytössä on 40 huoneen kiintiö:

  • 1-hengen Standard-huone, 150€/vrk
  • 2-hengen Standard-huone, 170€/vrk

Hotellin paremmin varustellut Superior-huoneet (mm. omalla saunalla) alkaen +20€/vrk/huone. Hintaan sisältyy majoitus, buffetaamiainen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käyttömahdollisuus.

Majoitusvaraukset suoraan hotellista: puh. 010 762 9500 tai sales.kuopio@sokoshotels.fi, varattaessa mainittava tunnus BTOHTORIPROM0620. Nettisivun www.sokoshotels.fi kautta varattaessa varaustunnus tulee syöttää kohtaan "Varauskoodit" (valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät).
Varaamattomat huoneet siirtyvät 21.05.2020 takaisin hotellin myyntiin.