Tulopalvelut

Tulopalvelut sisältää uusien opiskelijoiden tuutoroinnin ja orientaation asiakokonaisuudet ja palvelut. Tuutorointiin kuuluu suomenkielisen vertaistuutoroinnin ja seniorituutoroinnin organisointi ja kehittäminen.

Kansainvälisten opiskelijoiden tuutorointi pyritään integroimaan kokonaisuuteen aina kun se on mahdollista ja tarkoituksenmukaista. On kuitenkin joukko kv. tuutoroinnin asioita, joita edistetään omina erillisinä kokonaisuuksinaan osana yliopiston kansainvälisiä palveluita (esim. opiskelupaikkakunnalle saapuminen, asuminen, pankkiasiointi jne.).

Tarkempaa tietoa tuutoroinnin ja orientaation palveluista KAMUn Opiskelijan käsikirjasta:  uef.fi/tuutori ja Uudelle opiskelijalle

UEF on mukana kansallisessa OHO-kärkihankkeessa (Opiskelukyvyn, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen korkeakouluissa), työpaketti 1 (Opiskelijan akateeminen ja sosiaalinen kiinnittyminen korkeakouluyhteisöön). Lisätietoa hankkeesta: https://www.jyu.fi/koulutus/oho

Aukiolo- ja puhelinpalveluaika

ma-pe 10-15 (1.6.-31.8. ma-pe klo 10-14)

Sähköposti ja puhelin: tulopalveluiden henkilökunnan henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi(at)uef.fi ja puhelinnumerot (ks. Henkilökunta).

Sisäinen tiedotuskanava Yammerissa: OPIn Tulopalvelut tiedottaa