55 opintopisteen haalarimerkit

Yliopistojen rahoitusmallin mukaisesti laitokset saavat lisärahoitusta jokaisesta vähintään 55 opintopistettä vuodessa suorittaneesta tutkinto-opiskelijasta. Kannustaakseen opiskelijoitaan tehokkaaseen ja tavoitteelliseen opiskeluun oikeustieteiden laitos myöntää jokaiselle 55 opintopistettä lukuvuodessa suorittaneelle laitoksen tutkinto-opiskelijalle haalarimerkin.

Haalarimerkin voi saada kolmena vuotena: ensimmäisenä vuotena saat pronssisen, toisena hopeisen ja kolmantena kultaisen merkin. Vuosien ei tarvitse olla peräkkäisiä.

Haalarimerkin voit käydä noutamassa amanuensseilta tai Oskari Korhoselta. Varaudu todistamaan tarpeen vaatiessa suoritettujen opintopisteiden määrä WebOodista. Merkin voi noutaa lukuvuoden aikana heti kun 55 opintopistettä on suoritettu. Merkin voi saada myös takautuvasti, kuitenkin aikaisintaan lukuvuoden 2015–2016 opinnoista.

Merkit on suunnitellut Jasmin Heiskanen.