Tervetuloa Lingtwisti ry:n kotisivuille!

Lingtwisti ry on Itä-Suomen yliopiston vieraiden kielten ja kääntämisen sekä yleisen kielitieteen opiskelijoiden poikkitieteellinen ainejärjestö.

Ainejärjestöön voivat liittyä kaikki vieraiden kielten ja kääntämisen oppiaineryhmän opiskelijat. Lingtwisti tekee yhteistyötä kääntäjien ammattijärjestöjen kanssa ja järjestää monenlaista toimintaa, esim. tutustumisillan fukseille syksyllä.

Lingtwisti is a students' association at the University of Eastern Finland for students of Foreign Languages and Translation Studies as well as students of Linguistics. Any student from the Foreign Languages and Translation subject group can join Lingtwisti. Lingtwisti cooperates with translators' trade organizations and sets up many kinds of events, for instance, a get-to-know-each-other night for the freshmen.

Jäseneksi liittyminen: Lingtwistin jäseneksi voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lingtwisti@gmail.com ja ilmoittamalla viestissä koko nimen ja pää- tai sivuaineen (englannin kieli ja kääntäminen, ruotsin kieli, saksan kieli ja kääntäminen, venäjän kieli ja kääntäminen tai kielitiede). Jäseneksi liittyminen ilmaista ja jäsen saa liittyessään Lingtwistin jäsenkortin. Jäsenille tarjotaan erilaisia etuja, esimerkiksi edullisempia haalarimerkkejä.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki vieraat kielet ja käännöstiede -oppiaineryhmän pää- tai sivuaineopiskelijat (englannin, ruotsin, saksan sekä venäjän kieli ja kulttuuri/kääntäminen, yleinen kielitiede).

Lingtwistin jäsenenä saat alennuksia eri tapahtumista ja haalarimerkeistä, pääset osallistumaan innostaviin tapahtumiin, verkostoidut oman ja muiden yliopistojen kieltenopiskelijoiden kanssa sekä luot kontakteja kääntäjien kattojärjestöjen, SKTL:n ja KAJ:n kanssa.

Liittymisen jälkeen jäsenyys kestää koko opiskeluajan (ainaisjäsen).

Yhteystiedot

Ainejärjestö Lingtwisti ry
c/o Itä-Suomen yliopisto
Agora
PL111
80101
Joensuu  

Lingtwistin sähköpostilistalle voi liittyä osoitteessa
lists.uef.fi/mailman/listinfo/lingtwisti.

Sähköpostiosoitteemme on lingtwisti@gmail.com ja Lingtwistin facebook-ryhmä löytyy täältä.