Työskentelytilat

Tiloja on hiljaiseen opiskeluun, ryhmätöiden tekemiseen ja oleskeluun. Toivomme, että asiakkaana otat huomioon myös toiset ja edistät osaltasi kaikkien työskentelyrauhaa ja viihtyisyyttä.

Joensuun kampuskirjasto

Carelian kampuskirjaston toisen kerroksen salissa 2A on opiskelijoille käytössä 5 ryhmätyöhuonetta; 2A1, 2A2, 2A5, 2A6 ja 2A7. Tiloissa on 8–10 istumapaikkaa ja ryhmätyöhuoneissa on tietokone ja iso näyttö.  Kuluvan viikon varaukset voit tehdä suoraan oven vieressä olevaan vuorolistaan. Jos haluat varata ryhmätyöhuoneen myöhempää ajankohtaa varten, ota yhteyttä kirjaston ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan Opparin Helpdeskiin tai soita numeroon: 050 5674209. Ryhmätyöhuoneen voit varata maksimissaan kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Carelia 24/7

Ensimmäisen kerroksen tilat ovat UEFin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä kirjaston varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.  Voit lainata kurssikirjoja lainausautomaatilla ja palauttaa kirjoja palautusautomaatilla, käyttää tietokoneita, työskennellä, lukea, tulostaa, kopioida ja skannata. 

Sisälle Carelia24/7 -tilaan pääset kirjaston sivuovesta henkilökohtaisella kulkutunnisteella. Käy tekemässä sitoumus ja maksamassa panttimaksu (40 €) kirjastossa.  Saat kulkutunnisteen toimitilapalveluiden Avainpalveluista.  

Carelia 24/7 -tilaan pääset sisään aukioaikojen lisäksi kulkuluvalla:
maanantai–perjantai aamulla klo 7–8, ja kirjaston sulkeuduttua klo 18.30–23 välisenä aikana. Lauantaiaamulla klo 7–10, kirjaston sulkeuduttua 14.30–23 välisenä aikana ja sunnuntai klo 7–23. Klo 23 jälkeen tilaan ei pääse, mutta sitä ennen tulleena voit käyttää tilaa läpi yön. Tila on suljettuna jouluna, pääsiäisenä, vappuna ja juhannuksena. Muusta kiinniolosta tiedotetaan erikseen.

Kuopion kampuskirjasto

Kirjaston ryhmätyötilat (room-kuo-kir-sn1051, room-kuo-kir-sn1052 ja room-kuo-kir-sn1053) ) varataan opiskelijoiden O365 Outlook-kalenterin kautta omatoimisesti. Sen voi varata maksimissaan  kolme tuntia/päivä/henkilö. Jos varaaja ei saavu paikalle 15 min kuluttua varauksesta, voi huoneeseen mennä toinen. Ohje varaamiseen tietokoneella. Ohje varaamiseen puhelimella.

KYSin tieteellinen kirjasto

KYSin tieteellisen kirjaston ryhmätyötilat (room-kuo-KYS_ryhmis1, room-kuo-KYS_ryhmis2 ja room-kuo-KYS_ryhmis3) varataan opiskelijoiden O365 Outlook-kalenterin kautta omatoimisesti tai asiakaspalvelusta kolmeksi tunniksi/päivä/henkilö (muunneltava tila; näytöt, joihin voi liittää oman kannettavan tietokoneen).Sen voi varata maksimissaan  kolme tuntia/päivä/henkilö. Jos varaaja ei saavu paikalle 15 min kuluttua varauksesta, voi huoneeseen mennä toinen. Ohje varaamiseen tietokoneella. Ohje varaamiseen puhelimella.

 

Sähköinen tenttitila

Joensuun kampus: Oppari.


 

lisätietoja

kirjasto[at]uef.fi

Palaute

Palautelomake

Palautteita käsitellään päivittäin. Helposti korjattavissa olevat asiat ratkaistaan välittömästi, jos ne ovat palvelun kannalta olennaisia ja palvelupolitiikan mukaisia. Kaikki palautteet käsitellään asianomaisessa palvelussa ja lisäksi tarvittaessa kirjaston eri työryhmissä. Palautteet ja niitä seuranneet toimenpiteet käsitellään vuosittain johtoryhmässä johdon katselmuksessa.