Työskentelytilat ja IT-palvelut

Koneet, laitteet ja tunnukset

Kirjastosalissa on käytettävissä tietokoneita, opiskelijatulostimia, kopiokoneita, skannereita, pikatulostuspisteitä ja mikrokortinlukulaitteita. Kuopion ja Joensuun kampuksella on radio- ja televisioarkiston katselu- ja kuuntelupiste.

  • IT-asioissa palvelee:

  • Opiskelijan ja UEFin henkilökunnan tunnukset: Kirjaudu pöytäkoneille omilla UEF-käyttäjätunnuksillasi. Kirjaudu henkilökohtaisille laitteille UEFin langattomaan verkkoon Eduroam  UEF-käyttäjätunnuksellasi muotoa tunnus@uef.fi ja avoimeen uef-open-langattomaan verkkoon pääsee ilman tunnuksia.  Katso video Opiskelijan langattomat verkot ja  Tietotekniikkapalveluiden ohje

  • Muiden asiakkaiden tunnukset: Saat visitor-uef-päivätunnuksen pöytäkoneille Kuopion kampuskirjastosta ja KYSin tieteellisestä kirjastosta asiakaspalveluista ja Joensuun kampuskirjastosta Opparista esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.  Langattomaan uef-open-verkkoon verkkoon pääsee omilla henkilökohtaisilla  laitteilla kampuksella ilman kirjautumista.  

  • Radio- ja televisioarkiston katselu- ja kuuntelupiste perustuu lakiin kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä 1433/2007.

Tulostaminen, kopiointi ja skannaus