AINEISTON HAKEMINEN

Kun tiedossasi on kirjan, lehden tai lehtiartikkelin nimi, mutta et ole varma mistä saisit kyseisen julkaisun käsiisi, voit hakea sitä kirjaston kokoelmista UEF-Finnan kautta. Finnasta pääset sekä painettuihin että e-aineistoihin. Verkkojulkaisua voit hakea myös Googlella.

KÄYTTÖOIKEUDET

Ostetut e-aineistot ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä yliopiston verkossa ja kampuskirjastoissa. Verkon ulkopuolella käyttö vaatii tunnistautumisen UEF-Finnan kautta. Tämä on mahdollista yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille. Tunnistautuminen hoituu kirjautumalla Finnaan omilla UEF-tunnuksilla. KYSin henkilökunta kirjautuu etäkäyttöön.

Painettuja aineistoja voivat kaikki asiakkaat lukea ja lainata.

KAIKILLE AVOIMET JULKAISUT

Yhä useampi tieteellinen artikkeli julkaistaan avoimena. Avoimien tieteellisten julkaisujen jäljittämiseen on tarjolla erilaisia palveluita sekä apuvälineitä. Lue näistä lisää FinELibin sivuilta:
http://finelib.fi/neuvottelut/alternative-access/

KUN AINEISTO EI KUULU OMAN KIRJASTON KOKOELMIIN

Ellei etsimäsi löydy vapaasti verkosta tai kirjaston kokoelmista, voit tilata artikkeleita, lehtiä ja kirjoja kaukopalvelusta. Tilaaminen on maksullista. 
Muista myös muut alueesi lähikirjastot.

HINNASTO

Yliopistolle hankittuja aineistoja voit käyttää maksutta.  Kaukopalvelun hinnat määräytyvät erillisen hinnaston mukaan.

FAQ

 

LISÄTIETOJA

Tiedonhaku ja e-aineistojen käyttö: tietopalvelu[at]uef.fi

E-aineistojen toiminta: finna[at]uef.fi

KATSO MYÖS

Hakuohjeet UEF-Finnaan

Kokoelmat: mitä aineistoja kirjastoon hankitaan

Palaute

Palautelomake

Palautteita käsitellään päivittäin. Helposti korjattavissa olevat asiat ratkaistaan välittömästi, jos ne ovat palvelun kannalta olennaisia ja palvelupolitiikan mukaisia. Kaikki palautteet käsitellään asianomaisessa palvelussa ja lisäksi tarvittaessa kirjaston eri työryhmissä. Palautteet ja niitä seuranneet toimenpiteet käsitellään vuosittain johtoryhmässä johdon katselmuksessa.