Provet Lab Animals - UEF

Provet Lab Animals -UEF on koe-eläinkeskuksen (KEK)  eläintietohallintajärjestelmä. Järjestelmää käytetään eläinten tunnistetietojen, toimenpidepyyntöjen, toimenpiteiden sekä muun eläininformaation tallentamiseen ja raportointiin. Järjestelmä on selainkäyttöinen.

Lupa on keskeinen elementti Provetissa. Lupia on kahdenlaisia: ELLA:n myöntämät ulkoiset hankeluvat (ESAVI) ja KEK:n sisäiset luvat (Eläinten KäyttöSuunnitelmat, eli ns. EKS:t)

Eläimet ovat Provetissa aina jonkin luvan alla. Saatuaan uuden luvan tutkimusryhmä syöttää luvan perustiedot  Provet:iin, ja lähettää sen KEK:n aktivoitavaksi. Vasta KEK:n aktivoimalle luvalle on mahdollista tilata ja lisätä  eläimiä.

Lupa määrittää myös sen, mitkä eläimet tutkija voi nähdä.  Tutkija voi nähdä/käsitellä eläimiä vain, jos hänet on liitetty Provet:ssa lupaan, jonka alla eläimet ovat (rooli voi olla: luvan haltija/maksaja, vastaava tutkija, lupaan liitetty tutkija). Jos sinun kuuluu nähdä luvalla olevat eläimet, pyydä luvan haltijaa ilmoittamaan KEK:lle (Provettuki (at) uef.fi), että sinut voidaan liittää lupaan.

Ohjelmasta on kaksi versiota:

  • Tuotantoversio | Täällä on oikea eläindata. Tiedä, mitä teet!
  • Kehitysversio | Tämä versio on tarkoitettu harjoitteluun. Kokeile  toimintoja ensin täällä!

Tietosuojaseloste (Henkilötietolaki 10 §): PDF

enlightened Molempiin versioihin tarvitset  käyttäjätunnuksen-salasanan. Koe-eläinkeskuksessa työskentelevien tutkijoiden on mahdollista saada tunnnukset. Ota yhteyttä provettuki (at) uef.fi

Yhteyshenkilöt KEK:ssä

Provet-kysymykset  ja -tuki: Provettuki  (at) uef.fi