2019 

Tervetuloa mukaan kauppatieteiden alumnitoimintaan!

Haluamme kehittää alumnitoimintaamme ja alumnien kanssa tehtävää yhteistyötä. Alumnitoiminta sisältää vapaa-ajan tapahtumia ja ammatillista verkostoitumista. Pyrimme myös saattamaan alumneja ja opiskelijoita yhteen koordinoidusti muun muassa mentoritoiminnan, työharjoittelujaksojen ja opinnäytetöiden avulla. Toimintaa on sekä Joensuussa että Kuopiossa. Löydät tiedot tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta näiltä sivuilta.

Alumnien yhteystietoja päivitetään jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnasta, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeella annettuja tietoja käytetään ainoastaan alumnitoimintaa varten.

Liity UEF Business -alumniverkostoon

Voit liittyä myös Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon. Liittyessäsi saat halutessasi ilmaiseksi Saima-lehden vuosikerran.

Tutustu Itä-Suomen yliopiston alumnitoimintaan tai liity suoraan alumniverkostoon.


Ajankohtaista

Syksylllä 2019 järjestettävästä Optimin SusirajaForum -tapahtumasta tiedotetaan myöhemmin.

VALMISTUMISJUHLA JA ALUMNIPÄIVÄ

Joensuun kampukselta valmistuneiden alumnitapaaminen ja valmistumisjuhla järjestetään lokakuussa 2019. 

Ohjelmassa on valmistuneiden onnittelu sekä laitoksen kuulumiset ja lisäksi kuullaan vastavalmistuneen sekä kokeneemman alumnin puheenvuorot.

Ajankohdasta ja ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin tällä sivustolla.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä, ota yhteyttä Sari-Johannaan (sari.karhapaa@uef.fi) tai Hannaan (hanna.savolainen@uef.fi)