4.8.2017Hanken, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto,  tutkinto-opiskelijat

Ajankohtaista opetuksesta

Opinto-opas ja kevätukukauden opetuksen  aikataulu ovat  saatavilla Opiskelu-sivulla. Aineopintojen jaksoista osan suoritusaikaa on jatkettu kevätlukukaudelle, päivitykset ovat kunkin opintojakson Moodlekurssilla. Opinto-oikeutta on mahdollista jatkaa 31.07.2017 saakka, ota yhteyttä mavytoimisto@uef.fi. MAVY:n 2015-2017 opinto-oppaan mukaiset opintosuoritukset tulee saada valmiiksi kevään 2017 aikataulun mukaisesti, viimeistään 31.7.2017 mennessä.

Opintojen liittäminen tutkintoon:  Mikäli Sinulla on tiedossa päivämäärä, johon mennessä tarvitset asiakirjat, ole hyvä ja ole yhteydessä MAVY:n opintotoimistoon hyvissä ajoin. Lähetä selvityspyyntölomake heti, kun olet saanut opintosi valmiiksi, kiitos!

MAVY:n opintotoimisto toimii Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksella 31.8.2017 saakka.

MAVY:n opintotoimisto palvelee seuraavasti:

21.-25.8.2017 (ma-pe)

28.8.-1.9.2017  (ma-pe)

Yhteydenotot kiireellisissä asioissa muina aikoina juho.pesonen(at) uef.fi

Lukuvuoden 2017-2018 matkailualan opetus yliopistoverkostossa (MAVY)

Lisätiedot ja ohjeet:

Vanhat mavylaiset", opintojen täydentäminen, Hanken, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto,  tutkinto-opiskelijat:

Mikäli haluat täydentää jo suorittamiasi matkailualan opintoja (31.7.2017 mennessä suoritetut) uudesta opintokokonaisuudesta, ole hyvä ja tarkista opintojen liittäminen tutkintoon omalta HOPS-ohjaajaltasi ja sen jälkeen ilmoittaudu opintojaksoille. Kunkin opintojakson tiedot löydät yllä olevasta linkistä.  Hanken toteuttaa jakson "Trends in Tourism  5 ECTS", vastuuopettaja on professori Peter Björk. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle on jo 4.9.2017 mennessä.

YHTEYSTIEDOT

Itä-Suomen yliopisto, kauppatieteiden laitos, verkoston koordinaattori:
Tutkimuspäällikkö Juho Pesonen, (juho.pesonen(at)uef.fi), 040 184 2698

Turun yliopisto: Tutkijatohtori Juulia Räikkönen (juulia.raikkonen(at)utu.fi)
Tampereen yliopisto: Koulutusasiantuntija Kati Toikkanen (kati.toikkanen(at)uta.fi)
Lapin yliopisto: Apulaisprofessori Outi Rantala (outi.rantala(at)ulapland.fi)
Hanken: Professori Peter Björk (peter.bjork(at)hanken.fi)

(7.8.2017)