Tervetuloa opiskelemaan ympäristötiedettä!

Ympäristötiede on monipuolinen ala ja siinä yliopistossamme annettavalla koulutuksella on vuosikymmenien kunniakkaat perinteet. Ainoana laitoksena maassamme koulutamme asiantuntijoita, joilla on näkemys ympäristötekijöiden vaikutuksista sekä ympäröivään luontoon että ihmisen terveyteen. Näin ollen uskomme, että löydät ympäristötieteen osa-alueista juuri sinua kiinnostavan ja uratavoitteitasi tukevan sisällön tutkinnollesi. Kun aloitat opintosi meillä, tuemme sinua opintojen suunnittelussa kertomalla mihin meiltä valmistuneet opiskelijat ovat sijoittuneet ja mitkä opit eri työtehtävissä työskentelevät ympäristötieteen maisterit ovat kokeneet tärkeäksi. Useat työnantajat ovat ilmaisseet myös tyytyväisyytensä kouluttamiimme ammattilaisiin.

Ympäristö- ja biotieteiden laitoksen puolesta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan ympäristötiedettä!

Jonne Naarala
oppiaineen vastuuhenkilö, laitoksen varajohtaja
jonne.naarala@uef.fi
040 3553581

Tärkeää tietoa:

  • Ota opiskelupaikka vastaan sähköisesti opintopolku.fi-palvelussa kahden viikon sisällä valintatuloksen julkistamisesta.
  • Ilmoittaudu yliopistoon läsnä olevaksi 31.8.2018 mennessä.
  • Opintosi alkavat Orientaatio yliopisto opintoihin–opintojakson ohjelman mukaisesti maanantaina 3.9. klo 9:00 Snellmania-rakennuksen pääaulassa. Tuutorisi Essi, Oskari, Reetta ja Sanna ovat sinua vastassa. Samana päivänä järjestämme klo 12–14 tilaisuuden, jossa esittelemme sinulle Ympäristö- ja biotieteiden laitosta ja ympäristötieteen pääainetta – Tervetuloa!
  • Yliopiston uudelle opiskelijalle sivut

Tervetuloa opiskelemaan: