Tervetuloa opiskelemaan biologiaa!

Onneksi olkoon uudet biologian opiskelijat. Olette valinneet mielenkiintoisen alan ja juuri teidät on valittu suuremmasta hakijoiden joukosta. Oppiaineemme sisältää opetuksen ja tutkimuksen kautta mielenkiintoisen läpileikkauksen biologian eri aloista ja tasoista aina molekyyleistä ekosysteemeihin. Olemme myös valtakunnallisesti merkittävä biologian opettajien kouluttaja. Laitoksemme toimii kahdella kampuksella ympäristötieteen sijoittuessa Kuopion kampukselle ja teidän pääaineenne, biologia, Joensuun kampukselle. Kahden oppiaineen laitos mahdollistaa teille entistä paremmat mahdollisuudet monipuolisiin opintoihin, kuten myös yliopistomme vapaa sivuaineoikeus. Toivottavasti odotatte syksyn opintoja innolla, jännittää ei tarvitse sillä täällä teitä odottavat vertaistuutorit, jotka ovat siis pidemmälle edenneitä biologian opiskelijoita, oppiainetuutori ja muu henkilökunta valmiina ohjamaan teidät opiskelijaelämän ja opintojen alkuun. Opinnot tulevat sisältämään totta kai biologiaa ja sivuaineita, mutta muun muassa myös biologin uraan liittyviä, jotka sitten yhdessä auttavat teitä kehittämään biologi-identiteetin, joka ohjaa teitä tulevaisuuden työelämässä.

Biologian pääaineen puolesta toivotan sinulle mukavaa opintojen alkua ja menestystä opintoihin!

Jarkko Akkanen

laitoksen varajohtaja
jarkko.akkanen@uef.fi

Tärkeää tietoa:

  • Ota opiskelupaikka vastaan sähköisesti opintopolku.fi-palvelussa kahden viikon sisällä valintatuloksen julkistamisesta.
  • Ilmoittaudu yliopistoon läsnä olevaksi 31.8.2018 mennessä.
  • Opintosi alkavat maanantaina 3.9. klo 10:00 Carelian ja Auroran välissä Alkukivillä tuutoreiden tapaamisella ja Yliopisto-opinnot käyntiin–opintojaksolla klo 12:00 Natura-rakennuksen N100 –salissa. Tervetuloa!
  • Yliopiston uudelle opiskelijalle sivut

Tervetuloa opiskelemaan: