SmartICT-koulutuksessa syvennät osaamistasi datatieteessä, ohjelmistotekniikassa ja käyttöliittymäsuunnittelussa

 

Digitalisaatio muuttaa kaikkien alojen yritysten ja organisaatioiden toimintaa. Käytännössä muutos näkyy esimerkiksi uudenlaisina datan hyödyntämisen mahdollisuuksina – ja alalla työskentelevän näkökulmasta uudenlaisina osaamistarpeina. SmartICT-koulutuksessa voit täydentää osaamistasi datatieteessä, ohjelmistotekniikassa ja käyttöliittymäsuunnittelussa.

Kenelle

Kurssit sopivat hyvin täydennyskoulutukseksi it-alan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille tai tietojenkäsittelytieteen sivuaineopinnot suorittaneille.

Koulutuksen sisältö

Voit opiskella datatieteen perusopintokokonaisuuden täydennettynä valitsemillasi kursseilla TAI koota omaa osaamistasi parhaiten täydentävän kokonaisuuden SmartICT-kurssivalikoimasta, jossa teemoina ohjelmistotekniikka, tekoäly ja älykäs automaatio sekä käyttöliittymät ja palvelumuotoilu. Opiskelijat voivat osallistua kaikkien korkeakoulujen  Itä-Suomen yliopisto, Karelia AMK ja Savonia AMK tarjoamille kursseille.

Yliopiston tarjoamissa kursseissa pääpaino on datatieteeseen ja tekoälyyn liittyvissä kursseissa. Löydät kurssivalikoiman ja kuvaukset kurssien sisällöistä täältä.

Lisäksi opiskelijat voivat halutessaan täydentää opintojaan muilla yliopiston perusopetuksen kursseilla.

Koulutuksen laajuus

20-60 op

Koulutuksen hinta

Maksuton.

Koulutuksen kesto

2.9.2019 - 31.12.2020

Opetusmuoto

Verkko- ja kontaktiopintoja. Kontaktiopintoihin voi osallistua sekä Joensuussa että Kuopiossa.

Aloituspaikat

20

Haku koulutukseen

1.6. - 31.7.2019 Opintopolussa

Valinnat

Opiskelijavalinnat tehdään 15.8. mennessä.

Hae koulutukseen Opintopolussa >>

Koulutus on osa Savonian, Karelian ja UEF:n yhteistä SmartICT-kokonaisuutta.