Alumnitoiminta

Yliopistomme alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan monipuoliseksi ja laajemmaksi toiminnaksi. Tavoitteena on löytää yhteisiä suuntaviivoja alumnien kanssa, jotta voisimme vahvistaa koulutustamme ja tutkimustamme paremmin tulevaisuuden työelämää vastaavaksi.

Yliopiston yleinen alumnitapahtuma järjestetään vuorovuosittain molemmilla kampuksilla, jolloin valitaan myös Vuoden alumni. Myös eri alojen laitokset ja ainejärjestöt järjestävät omaa alumnitoimintaansa.

Alumnien mentoritoiminta aloitettiin yliopistolla tänä vuonna vuoden kestävässä Itä-Suomen yliopiston mentorointipilottiohjelmassa, josta saatujen kokemusten perusteella mentorointimahdollisuuksia kehitetään edelleen.

Alumniverkostomme jäsenenä

• olet tärkeä osa kasvavaa, kansainvälistä joukkoamme
  • saat Saima -verkkolehtemme luettavaksi
  • saat sähköpostiisi alumniuutiskirjeet, joissa kerrotaan yliopiston ajankohtaisista asioista, tapahtumista, väitöksistä ja alumnien omista asioista - Lue uusin alumnikirje! (21.12.2018)
  • saat ajankohtaista tietoa jatko- ja täydennyskoulutuksista
  • olet tervetullut mukaan mentoritoimintaan
  • osallistut yliopiston työelämäyhteistyön kehittämiseen
  • saat alumniemme omat edut, kuten 10% jatkuvan edun kaikista lääkkeettömistä tuotteista Itä-Suomen yliopiston verkkoapteekissa. Tämän edun saat kirjautumalla Alumniportaaliin ja päivittämällä siellä tietosi.

Alumnitapahtumat

Seuraava koko yliopiston yhteinen alumnitapahtuma järjestetään syksyllä 2019 Kuopiossa.

Saima - Itä-Suomen yliopistolehti

Saima on Itä-Suomen yliopiston sidosryhmälehti, joka esittelee yliopiston toimintaa, ihmisiä ja saavutuksia.  Saima ilmestyy kolme kertaa vuodessa.

Lue Saimassa ilmestyneitä alumnien uratarinoita:

UEF Bulletin

Itä-Suomen yliopiston englanninkielinen sidosryhmälehti UEF Bulletin.

Tilaa UEF-tuotteita!

R-Collectionin verkkokaupasta voit tilata uusia UEF-tuotteita itsellesi tai lahjaksi.