AFinLAn syyssymposium 2018 AFinLAn syvyssimpouzium 2018 AFinLA Autumn Symposium 2018 AFinLA:s höstsymposium 2018

Pidetään kielet elävinä Piemmö kielet elävinny Keeping languages alive Låt språken leva 

Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus / University of Eastern Finland, Joensuu campus  

Tervetuloa! Tulgua terveh! Welcome! Välkommen!

Lämpimästi tervetuloa AFinLAn syyssymposiumiin Joensuuhun 9.–10.11.2018!  

Tapahtumapaikka

Symposium järjestetään Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella Agora-rakennuksessa, joka sijaitsee kampusalueen keskellä 10 minuutin kävelymatkan päässä Joensuun keskustasta sekä aivan bussipysäkkien vieressä. Tämän viestin liitteenä on kampuskartta, johon on merkitty Agora ja lauantain lounaspaikka Carelia. Tietoa kampuksesta ja liikenteestä löydät osoitteesta http://www.uef.fi/fi/yhteystiedot/kartat_jns.

Kampuksella pysäköiminen on maksullista alkaen 1.9.2018. Ohjeita pysäköimiseen löydät täältä: https://www.uef.fi/yhteystiedot/kartat_jns

Joensuun rautatieaseman luona tehdään parhaillaan tietöitä, mutta jalankulkijoiden liikkuminen joen yli keskustaan on kuitenkin järjestetty. Pahoittelemme työmaan mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

Ohjelma

Symposiumin ohjelma on valmistunut ja on nähtävillä symposiumin sivuilla osoitteessa http://www.uef.fi/web/afinla2018/ohjelma. Ohjelmaan voi tulla vielä pieniä muutoksia, ja viimeinen versio jaetaan tulijoille ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ohjelmassa ei ole tällä kertaa erikseen aikaa teemaverkostotapaamisille, ja kannustamme verkostoja kokoontumaan epämuodollisesti esimerkiksi lounastauolla.

Tiivistelmäkirja

Tiivistelmäkirja on julkaisu symposiumin sivuilla: http://www.uef.fi/web/afinla2018/abstraktikirja.  Paperinkulutuksen vähentämiseksi kirja julkaistaan vain sähköisessä muodossa. Jos haluat, voit tulostaa tiivistelmät itsellesi etukäteen.

Esitelmät

Yliopiston saleissa on tavanomainen tietokone- ja dataprojektorivarustus. Pyydämme esitelmänpitäjiä tuomaan esitelmänsä dia- tai muun materiaalin mukaan muistitikulla. Jos sinulla on tähän liittyviä erityistoiveita, olethan yhteydessä järjestelytoimikuntaan. 

Postereita varten on varattu tilaa symposiumin vastaanottopisteen lähettyvillä.

Langaton verkko

Itä-Suomen yliopiston kampuksella toimii avoin langaton verkko ”uef-open”, jonka käyttäminen ei vaadi käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa. Lisätietoa verkoista osoitteessa https://www.uef.fi/web/tipa/wlan.

Kahvit ja ruokailu

Symposiumin osallistumismaksu sisältää kahvit/teet molempina konferenssipäivinä sekä lauantaina lounaan kampuksen Carelia-ravintolassa.

Jos et ole ilmoittanut mahdollisesta erityisruokavaliostasi ilmoittautumislomakkeella, ota yhteyttä järjestelytoimikuntaan.

Kaupungin vastaanotto

Joensuun kaupunki järjestää symposiumin osallistujille vastaanoton perjantaina 9.11. klo 19.00–20.39. Vastaanotto pidetään kaupungintalolla (Rantakatu 20). Pyydämme kaikkia osallistujia tulemaan kaupungintalolle viimeistään 18.50. (Älkää myöhästykö, sillä ovet suljetaan seitsemän jälkeen.) Aiempien kokemuksiemme perusteella odotamme saavamme herkullisen buffet-tarjoilun. Tilaisuudessa jaetaan Afinlandia-gradupalkinto ja julkistetaan yhdistyksen kunniajäsenet.

Sosiaalinen media

Symposiumilla on Facebook-tapahtuma, jossa julkaistaan päivien aikana tapahtuman kuulumisia. Jos haluat itse jakaa tapahtuman sisältöjä sosiaalisessa mediassa, voit käyttää aihetunnistetta #afinla2018.

Osallistumistodistus

Jos tarvitset symposiumin järjestäjiltä kirjallisen osallistumistodistuksen, ota yhteyttä järjestelytoimikuntaan etukäteen.

Jäsenille tiedoksi

Jos olet ilmoittanut olevasi AFinLAn jäsen ja maksanut alennetun ilmoittautumismaksun, muistathan tarkistaa, että jäsenyytesi on voimassa ja olet maksanut yhdistyksen jäsenmaksun! 

Yhteystiedot

Jos sinulla on jotain symposiumiin liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä järjestelytoimikuntaan osoitteeseenafinla2018@uef.fi. Symposiumin verkkosivut ovat osoitteessa http://www.uef.fi/fi/web/afinla2018/etusivu.

Näkemisiin Joensuussa!

Järjestelytoimikunta: Maria Kok (puheenjohtaja), Irja Alho, Laura Arantola, Henna Massinen, Pirkko Muikku-Werner, Heli Paulasto, Helka Riionheimo, Susanna Tavi, Tarja Tanttu ja Milla Uusitupa