UUTISKIRJE

Tervetuloa tutustumaan Aducate-uutisiin! Tilaa maksuttomia uutiskirjeitä sähköpostiisi oheisilla lomakkeilla. Saat näin aina kätevästi suoraan sähköpostiisi viimeisimmät koulutusalan kuulumiset. Voit tilata esim. laajemman Aducate-uutiskirje -julkaisun tai pelkästään kiinnostusalueesi mukaisen uutiskirjeen. Tilaus ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa tilauksen koska vain. Jokaisen uutiskirjeen mukana tulee painike, josta voit lopettaa tilauksen. Tietoja ei luovuteta koskaan ilman lupaasi ulkopuolisille. Jätä ruksi haluamasi uutiskirjeen kohtaan ja kirjoita kenttäänsähköpostiosoitteesi. Paina lopuksi: "Lähetä" -painiketta.

Tilaa uutiskirje:

Tietosuoja:

Uutiskirjetoiminnan mahdollistamiseksi Itä-Suomen yliopisto tarvitsee henkilötietojasi. Tarvittavat tiedot ovat nimi ja sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään niin kauan kuin olet tilauksen jäsen. Uutiskirjeen mukana tulee linkki, jonka kautta voit erota tilaajista. Lisää henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.