OPINTOJEN ALOITTAMINEN

Tervetuloa opiskelemaan Itä-Suomen yliopiston avoimeen yliopistoon! Tässä osiossa kerrotaan opiskelun aloitukseen liittyvistä käytännöistä. Kun olet ilmoittautunut, saat ohjeet opintojen aloittamiseen. Tutustu ohjeisiin huolella.

Aloittaaksesi opinnot tarvitset Itä-Suomen yliopiston käyttäjätunnuksen.  Uef-tunnuksen voit ottaa käyttöön aikaisintaan seuraavana päivänä siitä, kun opinto-oikeutesi on kirjautunut rekisteriin (ilmoittautuminen). Uef-tunnus on käytettävissä noin yhden (1) tunnin kuluttua sen aktivoinnista. Tunnuksella pääset kirjautumaan verkko-oppimisympäristöihin (Aducate Moodle, Uef Moodle), opintotietojärjestelmään (WebOodi) ja yliopiston kirjaston palveluihin.
 

WebOodista (https://weboodi.uef.fi/weboodi/) löydät avoimen yliopiston opinto-oppaat, opiskelijanumerosi, suoritetut opinnot sekä opinto-oikeudet. WebOodissa ilmoittaudutaan myös tentteihin. Voit vaihtaa muuttuneen osoitteen ja puhelinnumeron suoraan WebOodiin. Opinnoissa käytettävä sähköpostiosoite vaihdetaan käyttäjähallinnassa.

WebOodin esittely

Oodin rekisteriseloste

Useissa oppiaineissa on käytössä verkko-oppimisympäristö AducateMoodle (https://moodle.aducate.fi), josta löytyy kunkin opintojakson materiaalit sekä tarkemmat opiskeluohjeet. Moodlesta löytyvät myös opintojen oppimistehtävät sekä verkkotentit. 
 
Akateemiset opiskelutaidot –osio perehdyttää sinut yliopisto-opiskelun erityispiirteisiin ja samalla voit myös tarkemmin pohtia omaa oppimistasi ja opintojen tavoitteita.

Avoimen yliopiston toiminnasta, uutuuksista ja muutoksista tiedotetaan uutiskirjeellä, joka  ilmestyy noin kaksi kertaa lukukaudessa.  Liity uutiskirjeen jakelulistalle.