KANSAINVÄLISYYS JA KULTTUURIT


Kansainvälisyys on osa arkeamme

Kansainvälistymisessä osaamisemme kärki on Venäjä - sen kieli ja kulttuuri, siellä tehtävät yhteistyöhankkeet ja bisnes. Kotimaassa edistämme maahanmuuttajien sijoittumista työelämään sekä valmennamme työyhteisöjä ja työntekijöitä sujuvaan, monikulttuuriseen arkeen.

Koulutus- ja valmennustarjontaamme kuuluvat tällä hetkellä yrityselämään kytkeytyvät Venäjä-hankkeet, kielikoulutukset ja kulttuuri- ja kielivalmennukset työpaikoilla. Uusia hankkeitamme ovat Työelämälähtöisen Venäjä-osaamisen vahvistaminen sekä Klusterimalli osaamisen tuotteistamisessa Venäjän markkinoille. Työyhteisöille välitämme taitavia työssäoppijoita, tietoa ja työkaluja mm. kansainvälisen henkilöstön perehdyttämisen, suomen kielen oppimisen ja osaamisen tunnistamisen tueksi.

Uusi koulutusohjelmamme Eväitä valmentavan koulutuksen toteuttamiseen (14 op) on suunnattu opetus- ja ohjaustyötä tekeville tai alalle suuntautuville henkilöille, jotka tarvitsevat perusvalmiuksia tai lisää osaamista maahanmuuttajataustaisten oppilaiden oppimisen ja kotoutumisen tukemiseen.

 

Tutustu myös Avoimen yliopiston tarjontaan:

Näkökulmia monikulttuurissin kohtaamisiin

 

Avaa ovi uusiin kulttuureihin - lue lisää blogistamme!

Yhteystiedot: etunimi.sukunimi@uef.fi


Koulutukset:
Sähköposti