2.9.2017 - Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus proviisoreille ja farmaseuteille

Haluatko kouluttautua farmasian erityisosaajaksi? Tule hakemaan uutta vauhtia urallesi erikoistumiskoulutuksesta!

Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus on tarkoitettu kaikille avo- tai sairaala-apteekissa tai muissa terveydenhuollon tehtävissä työskenteleville farmasian ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä erityisosaajaksi omalla alueellaan. Se tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja sekä nykyiseen työhösi että uralla etenemiseen. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi uusi työ, terveydenhuollon lääkehoitopalveluiden kehittäminen tai oma apteekki ja sen menestyksekäs johtaminen.

Kesto, laajuus ja rakenne

Koulutuksen laajuus ja kesto on proviisoreilla 60 opintopistettä eli noin 4 vuotta ja farmaseuteilla 40 opintopistettä eli noin 3 vuotta.

Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston osalta:

yliopistonlehtori Krista Laine
krista.laine@uef.fi
p. 040 355 2466

yliopistonlehtori Kirsti Vainio
kirsti.vainio@uef.fi
p. 040 355 2503

suunnittelija Riitta Sutinen
riitta.sutinen@uef.fi
050 341 8524.

Lisätietoja

Koulutus on Helsingin ja Itä-Suomen yliopistojen yhteistyössä järjestämä. Haku on käynnissä ja päättyy 19.5.2017..