Uusien erillisiä opintoja suorittavien opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ei-tutkintoon johtavia, ns. erillisten opintojen suorittajia ovat mm. seuraavat ryhmät:

• ammatillista jatkokoulutusta suorittavat opiskelijat (erikoislääkärin, erikoishammaslääkärin, sairaalafyysikon tai sairaalakemistin erikoistumiskoulutusta tai yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavat opiskelijat)

• erillisiä erityisopettajan, erityislastentarhanopettajan, erillisiä opinto-ohjaajan tai pedagogisia opintoja suorittavat opiskelijat

• tiedekunnan erillisellä päätöksellä valitut opiskelijat

Erillisiä opintoja suorittavat eivät voi liittyä ylioppilaskuntaan eivätkä näin ollen ole oikeutettuja opiskelijaetuihin. Poikkeuksena ovat opiskelijat, jotka suorittavat päätoimisesti opiskellen erillisiä erityisopettajan, erityislastentarhanopetta­jan tai opinto-ohjaajan opintoja. He voivat halutessaan liittyä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäseniksi. HUOM! 1.8.2017 alkaen erillisiä erityisopettajan, erityislastentarhanopetta­jan tai opinto-ohjaajan opintoja suorittavien oikeus käyttää YTHS:n palveluja poistuu, eli jos he haluavat liittyä ylioppilaskuntaan, heidän jäsenmaksustaan vähennetään YTHS:n maksun osuus.

Kun saat opinto-oikeuden

Kun sinulle myönnetään opinto-oikeus, saat päätöksen mukana ohjeen ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tehdään palauttamalla ilmoittautumislomake opintopalveluihin joko henkilökohtaisesti tai postitse. Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa verkosta.

Tiedekunta lähettää opintopalveluihin tiedoksi päätöksen opinto-oikeudesta, jonka perusteella opinto-oikeus tallennetaan opiskelijarekisteriin.

UEF-käyttäjätunnus

Kaikki opiskelijat tarvitsevat UEF-käyttäjätunnuksen, jolla pääsee kirjautumaan yliopiston verkkoon, WebOodiin ja sähköpostiin.

Jos olet ollut perustutkinto-opiskelijana Itä-Suomen yliopistossa, voit käyttää samaa käyttäjätunnustasi. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, se täytyy käydä aktivoimassa verkkopalvelussa verkkopankkitunnuksilla. Ohje käyttäjätunnuksen aktivoimisesta.

Ilmoittautuminen seuraavina lukuvuosina

Lukuvuosi alkaa 1. elokuuta ja päättyy 31. heinäkuuta. Opiskelijoiden on ilmoittauduttava jokaisena lukuvuonna läsnä- tai poissaolevaksi.

Ilmoittautumisaika on 2.5.-15.9.

Erikoistuvat lääkärit, erikoistuvat hammaslääkärit tai yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavat opiskelijat voivat ilmoittautua sähköisesti WebOodissa joko läsnä- tai poissaolevaksi. WebOodiin kirjaudutaan UEF-käyttäjätunnuksella ja ilmoittautuminen tehdään WebOodin kohdassa 'Muut toiminnot -> 'Lukukausi-ilmoitt.' (linkki WebOodin vasemmassa valikossa).

Muita erillisiä opintoja suorittavat opiskelijat ilmoittautuvat sähköpostitse opiskelu(at)uef.fi tai puhelimitse 029 445 8900 opintopalveluihin.

Lisätietoja opintopalveluista

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä opintopalveluihin. Katso tarkemmat yhteystiedot ja puhelinnumerot.