Siirry sisältöön

Miljoona euroa aivojen sähkömagneettisen stimulaation kehittämiseen

Jane ja Aatos Erkon säätiö on myöntänyt avustuksen Aalto-yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteishankkeelle. Uudessa Aalto-yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteishankkeessa kehitetään aivojen sähkömagneettisia stimulaatioteknologioita ja stimulaation aiheuttaman aivoaktivaation...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

 • Filosofiakahvila: Oikeusvaltion idea
  Mitä yhteyttä löytyy Trumpin määräämästä maahantulokiellosta, Turkin hallituksen oikeusvaltiokäsityksestä ja Sipilän hallituksen lainvalmistelusta? Tätä pohditaan Filosofiakahvilassa.

 • Omaa opettajuutta etsimässä
  – Olen oppinut oman tyylini opettaa, kertoo luokanopettajaksi opiskeleva Jenna Konttinen harjoittelukokemuksistaan. Lue lisää blogista!

 • Geeniterapiasta toivoa munasarjasyövän hoitoon
  Munassarjasyöpä etenee salakavalasti ja usein huomaamatta. Syövän edettyä pitkälle hoidot tehoavat huonosti. Pystyykö geeniterapia selättämään munasarjasyövän?

 • Hanna Partanen on Vuoden alumni
  Ravitsemusterapeutti Hanna Partanen on Itä-Suomen yliopiston Vuoden alumni. Ravitsemustiede kuuluu yliopiston keskeisiin oppialoihin, ja Partanen on toiminnallaan edistänyt alan näkyvyyttä ja tunnettuutta.