Siirry sisältöön

Tutkijoiden yritys vastaa metabolomiikan kasvavaan kysyntään

Joukko Itä-Suomen yliopiston tutkijoita on perustanut yrityksen, joka tarjoaa metabolomiikka-analyysipalveluja erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuudelle. Laaja-alaiselle aineenvaihduntatuotteiden analyysille on kasvava kysyntä, johon uusi yritys vastaa ainutlaatuisella osaamisella ja...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

 • Saunominen edistää terveyttä
  Säännöllinen saunominen on yhteydessä alhaisempaan sydän- ja verisuonisairauksien, muistisairauksien ja verenpainetaudin riskiin. Tutustu tuoreimpiin tutkimustuloksiimme!

 • Vaikuttaako valo oppimiseen?
  Joensuun normaalikoulussa tutkitaan, miten valo vaikuttaa kuudesluokkalaisten oppimistuloksiin.

 • Café Smart will smarten you up!
  How are borders visible in our everyday life? How has the English language influenced Finnish in (social) media? Come to our Café Smart on 30 November and find out!

 • Biojalostamoiden rinnalle tukkipuun käyttöä
  Kaikkien etu metsäalalla on löytää suomalaisille tukeille lisää kannattavaa käyttöä, kirjoittaa professori Jyrki Kangas. Lue blogipostaus!