Siirry sisältöön

Kaikille avoin Tutkijoiden yö kaikissa kampuskaupungeissa 30.9.

Itä-Suomen yliopisto järjestää kaikille avoimen tiedetapahtuman, Tutkijoiden yön, Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa perjantaina 30. syyskuuta. EU:n rahoittama tapahtuma järjestetään samaan aikaan 300 kaupungissa ympäri Eurooppaa ja Suomessa 13 paikkakunnalla.

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

  • Osallistu tutkimukseen!
    Osallistu gluteenittomien tuotteiden tuotekehitystä edistävään kyselyyn! Kysely on osa UEFissa tehtävää pro gradu -tutkimusta. Vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia.

  • Oppimisympäristöjä Marsista kotisohvalle
    Opiskelijat ratkovat Marsin asuttamista, samaan aikaan opinnot riippuvat yhä vähemmän ajasta ja paikasta. Lue akateemisen rehtorin Jaakko Puhakan blogikirjoitus.

  • Koulupihaympäristö on koulun aarre
    Riittävätkö asfalttikenttä, kiikut, kiipeilyteline ja jalkapallokenttä tyydyttämään lasten tarpeita välituntien viettoon? Tätä selvitti KM Päivi Vesala tuoreessa väitöstutkimuksessaan.