Siirry sisältöön

Oppijaksi kasvaminen on asiantuntijaksi kasvamista

Uudet oppimisympäristöt ja pedagogiset menetelmät sekä teknologiset ja tilalliset innovaatiot esittäytyvät Itä-Suomen yliopiston oppimisympäristöseminaarissa Kuopion kampuksella 23.–24.8. Avauspäivänä keskusteltiin muun muassa opiskelijoiden sitoutumista tukevista aktiivisista...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

  • UNIFIn lausunto Turkin tilanteesta
    UEF esittää yhdessä Suomen yliopistot UNIFIn kanssa huolensa Turkin akateemisen vapauden tilasta. - More than ever Turkey needs freedom of speech, public and open debate, todetaan UNIFIn lausunnossa.

  • Urasuunnittelu- ja työnhakutaidot haltuun
    Haluatko panostaa työllistymiseesi jo opiskeluaikana? Ilmoittaudu urasuunnittelun ja työnhaun koulutuksiin 15.8. alkaen.

  • Ruislese on fytokemikaalipommi
    Fytokemikaalit vaikuttavat terveyteen monin tavoin, ne mm. vahvistavat suoliston toimintaa ja puolustusta, vaikuttavat insuliini- ja sokeriaineenvaihduntaan sekä vaikuttavat veren rasva-arvoihin.