Siirry sisältöön

Kansainvälinen nuoren tutkijan palkinto Antti Saarelle

Lastentautien erikoislääkäri, lääketieteen tohtori Antti Saari on saanut tämän vuoden Euroopan lastenendokrinologijärjestön (European Society for Paediatric Endocrinology) nuoren tutkijan palkinnon. Palkintokriteereinä ovat laadukas tutkimustyö ja siihen liittyvät tieteelliset artikkelit.

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

  • Mikrokirurgia: ammattitaitoiset ja turvalliset kädet
    Pienenpienten kohteiden parissa työskentely mikroskoopin avulla vaatii kirurgilta äärimmäistä osaamista ja jatkuvaa käden taitojen harjaannuttamista. Tuhansia toistoja vaativaa harjoittelua voi nyt tehdä juuri toimintaansa aloittavassa Itä-Suomen mikrokirurgiakeskuksessa.

  • Unohditko salasanasi?
    Lomaltapaluu ja syksyn kiireet ovat käsillä, mutta UEF-salasana on unohtunut. Mikä neuvoksi? Katso tietotekniikkapalveluiden ohjeet salasanan palauttamiseksi.

  • Puheesi kertoo, kuka (muka) olet
    Puhe on yhtä yksilöllinen tunnistusmenetelmä kuin sormenjälki. Puhujantunnistusta hyödynnetään myös terrorismin ja rikosten tutkinnassa, kertoo apulaisprofessori Tomi Kinnunen Saima-lehdessä.