Siirry sisältöön

Luonnontuotteista merkittäviä lisätuloja metsänomistajille ja yrityksille

Jokamiehenoikeuksien piiriin kuuluvia luonnontuotteita ja jalosteita virtaa jo tasaiseen tahtiin kuluttajille. Metsissä on kuitenkin paljon myös jokamiehenoikeuksien ulkopuolelle jääviä luonnontuotteita, joita metsänomistajilla olisi mahdollisuus hyödyntää ja tuottaa aktiivisesti. Tähän...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

  • Unohditko salasanasi?
    Lomaltapaluu ja syksyn kiireet ovat käsillä, mutta UEF-salasana on unohtunut. Mikä neuvoksi? Katso tietotekniikkapalveluiden ohjeet salasanan palauttamiseksi.

  • Puheesi kertoo, kuka (muka) olet
    Puhe on yhtä yksilöllinen tunnistusmenetelmä kuin sormenjälki. Puhujantunnistusta hyödynnetään myös terrorismin ja rikosten tutkinnassa, kertoo apulaisprofessori Tomi Kinnunen Saima-lehdessä.

  • Kokemuskeskeiset alat investoivat ihmisiin
    Laiteintensiivisen koulutuksen kalleus hyväksytään, entä kokemusintensiivisen? Lue käännöstieteen professorin Jukka Mäkisalon blogipostaus!