Kartat, liikenneyhteydet ja pysäköinti

Kuopio

Kartat

Liikenneyhteyksiä Kuopioon ja kampukselle

Kuopioon voi matkustaa lentäen, junalla tai linja-autolla lähtöpaikasta riippuen. Kaupunki löytyy maanteitse valtatie viitosen varrelta.

Linkit

 

Pysäköinti

Kuopiossa yliopiston (Neulaniementien ja Niuvantien välisellä) alueella on aluepysäköintikielto, eli pysäköinti on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Pääosalla paikoista pysäköinti on sallittu vain yliopiston pysäköintiluvalla. Lämmityskaudella pysäköinti lämpötolppapaikoilla on sallittu ainoastaan lämpöpaikan lunastaneille.

Pysäköintilupien jakelu henkilökunnalle hoidetaan laitosten kautta ja opiskelijoille ylioppilaskunnan kautta. Anne Sulkakoski hoitaa jakelun laitoksille ja yo-kunnalle.

Autolämpöpaikkoja haetaan vuosittain lämmityskaudeksi (5 kk), hakuaika ilmoitetaan erikseen syksyllä.

Vieraspysäköinti

Vieraille ja asiakkaille on neljän tunnin kiekkopaikkoja Canthian lähettyvillä. Lippuautomaateilla varustettuja asiakaspysäköintipaikkoja on Canthian edustalla 18  ja Snellmanian edustalla 14. Hiekkaparkkipaikalla Melanian takana on myös vieraspysäköintimahdollisuus, kaksi takimmaista riviä, joissa ei ole pysäköinti lupa-kylttiä.

Tietotekniassa on lippuautomaatti. Taksat (sis. alv):  tunti 1 eur (vuorokausi max 6 eur), kuukausilippu (30 vrk) automaatista 18 eur, sopimuspysäköinti 28,52 eur/kk.  AutoParkilta saa ostaa vieraslippuja10 % alennuksella, mikäli haluaa tarjota vierailleen ilmaisen pysäköinnin. Tilaukset: sopimukset(at)autoparkki.fi

Vieraspysäköintipaikat on merkitty vieraspysäköintikarttaan.