Saltar al contenido

Kansallisen neurokeskuksen pilottihankkeet käyntiin STM:n tuella

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on myöntänyt 900 000 euroa valtionavustusta Kansallisen neurokeskuksen kliinisen tutkimuksen ja hoidon pilottihankkeisiin sekä neurokeskuksen toimintakonseptin valmisteluun. Kuuden pilottihankkeen kokonaisuus vahvistaa yhteistyötä perustutkimuksen ja...

Pidä huolta huomisesta. Lahjoita.

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

 • People on the move are blogging!
  Don't miss out on our On the Move blog! The blog features posts by our students, teachers and other staff memebers who are taking part in a mobility scheme.

 • Vielä on aikaa osallistua Start me up -liikeideakilpailuun!
  Osallistu kilpailuun yhdellä, tai miksei monellakin timanttisella liikeidealla yksin tai yhdessä ja voit voittaa osasi 90 000 € palkinnoista tai saada pilotointirahoitusta ideasi käynnistämiseksi. Aikaa osallistua on 31.3.2018 saakka.

 • Kielikasvatusta ekaluokalta lähtien
  Joensuun normaalikoulussa ensimmäisen vieraan kielen opiskelu aloitetaan jo ensimmäiseltä luokalta. Varhennetun kieltenopetuksen tutkimushankkeessa paneudutaan lasten kielikasvatukseen opetuksen rinnalla.

 • Farmasian ammattilainen, haluatko kehittyä työssäsi?
  Apteekki-ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutuksessa opinnot voi suunnitella hyödyttämään juuri sinua ja työympäristöäsi. Haku 15.5. asti.

 • UEF logo wear now available online
  UEF logo textiles are available online at R-Collection web store. Check the selection and place an order!

Infografiikka