Tiedetempaus lapsiperheille 8.3.2018 ja 9.3.2018, klo 9:00-11:30 Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksessa (Joensuu)

Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus järjestää lapsiperheille kaksi avointa ja maksutonta työpaja-aamupäivää Joensuun kampuksella 8.3 ja 9.3 klo 9:00-11:30. Työpajat pidetään Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksen tiloissa Natura-rakennuksen salissa N212. Ei ennakkoilmoittautumista.

Työpajoihin on varattu monenlaista tehtävää ja nähtävää alakouluikäisille ja sitä nuoremmille lapsille vanhempineen! Lapset ja vanhemmat voivat esimerkiksi selvittää helposti ohjelmoitavien Bee-Bot-robottien avulla erilaisia tehtäviä ja ratoja. Lapset pääsevät myös tutustumaan helppokäyttöisiin USB-mikroskooppeihin ja ihmettelemään erilaisten ötököiden rakenteita tietokoneen ruudulta. Hieman isommat lapset voivat haastaa vanhempansa puristusvoimamittauksiin, opetella rakentamaan yksinkertaisia virtapiirikytkentöjä, perehtyä magnetismin saloihin... ja paljon muuta!

Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ja paikalle voi saapua lyhyemmäksikin aikaa. Toivotamme kaikki lapset huoltajineen tervetulleiksi tutustumaan luonnontieteiden ja robotiikan kiehtovaan maailmaan!

Lisätietoja:

Risto Leinonen

0504422831

luma-keskus@uef.fi