TerveSuomi 2014 - Terveystieteiden yhteinen 10-vuotisjuhlaseminaari Kuopiossa 8.-9.5.

TerveSuomi-seminaari on terveystieteiden eli ergonomian, kansanterveystieteen, liikuntalääketieteen ja ravitsemustieteen yhteinen seminaariperinne. Seminaarit saivat alkunsa 2000-luvun alkupuolella liikuntalääketieteen lehtorin Heikki Pekkarisen ideoimana. Seminaareissa oppiaineiden opiskelijat saavat tilaisuuden esittää omia opinnäytteitään ja saavat kokemusta akateemisesta esiintymisestä. Samalla esitellään oppiaineiden ajankohtaisia tutkimustuloksia.

Seminaareja on järjestetty joka toinen vuosi vuodesta 2004 alkaen. Järjestysvuoro on vuorotellen kullakin oppiaineella. Järjestelyvuorossa olevan oppiaineen keskeiset ja ajankohtaiset teemat näkyvät aloituspäivän asiantuntijoiden puheenvuoroissa.

Tänä vuonna järjestelyvuorossa on kansanterveystieteen oppiaine. Seminaarin ensimmäinen päivä torstai 8.5.2014 sisältää asiantuntijoiden puheenvuoroja terveyden edistämisestä tietoyhteiskunnassa. Seminaarin toinen päivä perjantai 9.5.2014 sisältää eri oppiaineiden opiskelijoiden opinnäytteiden esityksiä. Lisäksi seminaarin yhteydessä on pienimuotoinen posterinäyttely opiskelijoiden opinnäytteistä.  

Seminaariohjelma nähtävissä osoitteessa: https://www.uef.fi/fi/kttravi/uutiset

Lisätietoja seminaarista:

Terveyden edistämisen yliopistonlehtori Tiina Rissanen, tiina.rissanen@uef.fi

Kansanterveystieteen yliopisto-opettaja Riitta Kortelainen, riitta.kortelainen@uef.fi

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin