Monipuolinen koulutustarjonta ja haku-uudistus esillä Itä-Suomen yliopiston Abi-päivillä

Itä-Suomen yliopiston Abi-päivät järjestetään tänä vuonna Kuopion kampuksella maanantaina 10.11. klo 9–14 ja Joensuun kampuksella perjantaina 14.11. klo 10–14. Abi-päivillä esitellään koulutustarjontaa ja korkeakoulujen haku-uudistusta. Osallistujiksi odotetaan yli 2000 abiturienttia opettajineen.

Koulutustarjontaansa Abi-päivillä esittelevät Itä-Suomen yliopiston lisäksi Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Kuopiossa ensimmäistä kertaa myös Lapin yliopisto. Mukana on muitakin yhteistyötahoja, kuten opiskelijoiden ainejärjestöt, Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakoulut, Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto, kesäyliopistot, urheiluakatemiat ja Kuopion yliopistollinen sairaala.

Lukioiden opinto-ohjaajille ja rehtoreille on Abi-päivillä ajankohtaiskatsaus ja hakuinfo, jossa käsitellään erityisesti ajankohtaista haku-uudistusta sekä Opintopolku-hakusivustoa.

Abi-päivillä on mahdollisuus kuulla ja kysellä myös UEF-lähettiläiden kokemuksia yliopistossa opiskelusta. He ovat opiskelijoita, jotka kertovat yliopiston koulutustarjonnasta ja opiskelijan arjesta eri tapahtumissa, kouluvierailuilla ja sosiaalisessa mediassa pitkin vuotta.

Abi-päivillä, uusissa koulutusmarkkinointimateriaaleissa ja uudistuneella hakijan uef.fi/hae -sivustolla näkyy Itä-Suomen yliopiston uusi brändi-ilme.

Abi-päivien ohjelma

Joensuun Abi-päivä: Rekrytointipäällikkö Marko Junkkarinen, 050 543 8528, marko.junkkarinen@uef.fi

Kuopion Abi-päivä: Suunnittelija Jouko Holopainen, 044 7163623, jouko.holopainen@uef.fi

UEF-lähettiläät: http://www.uef.fi/fi/ueflahettilaat