Juho Saari jatkaa KWRC:n johtajana

Professori Juho Saari jatkaa Itä-Suomen yliopiston Hyvinvointitutkimuskeskus KWRC:n johtajana. Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan dekaani nimitti Saaren johtajaksi uudelle nelivuotiskaudelle 1.5.2014–30.4.2018.

Hyvinvointitutkimuskeskus KWRC lisäsi Juho Saaren kuluneella johtajakaudella vuosina 2010–2014 huomattavasti yhteiskunnallista ja tutkimuksellista vaikuttavuuttaan. Saaren kaudella KWRC järjesti useita monitieteisiä tutkimustyöpajoja ja tuotti kymmeniä eri tutkimusprojekteja.

Eri toimenpiteiden seurauksena KWRC on saanut merkittävän määrän ulkopuolista rahoitusta. Lisäksi monitieteinen ja yhteiskunnallinen vuoropuhelu ovat lisääntyneet. Tänä vuonna KWRC järjestää 12 monitieteistä tutkimuspajaa ja ensi syksynä jälleen yleisöseminaarin, jonka aiheena on yhteiskunnallinen turvallisuus.

Juho Saari, professori, 040 8281 027, juho.saari(at)uef.fi
Harri Siiskonen, professori, dekaani, 0400 577 453, s-posti: harri.siiskonen(at)uef.fi

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin