Filosofinen tiedekunta haastaa muut tiedekunnat ensi vuoden Nenäpäiväkeräykseen

Filosofinen tiedekunta tempaisi ja tarttui tänä syksynä Nenäpäivä-haasteeseen. Keskiviikkona Carelia-salissa kuultiin monipuolinen konsertti, jonka tuotto lahjoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen.

– Konsertti onnistui erinomaisesti, ja tunnelma siellä oli lämmin, kertoo tiedekunnan johtava hallintopäällikkö Kari Korhonen.

Ennen konserttia Korhonen perusteli haasteeseen osallistumista hyväntekeväisyyden lisäksi myös sillä, että tiedekunnassa haluttiin näyttää yliopistoväen tekevän muutakin kuin tiedettä.

– Haluammekin nyt tässä hyvässä mielentilassa haastaa muut tiedekunnat ensi vuoden Nenäpäiväkeräykseen mukaan!

Myös tiedekunnan opiskelijajärjestöt Popsi, Joraus, Epsilon, Iskra ja Lingtwist ovat osallistuneet Nenäpäivän keräykseen myymällä Nenäpäivän hihamerkkiä.

– Tähän mennessä rahaa on kerätty yhteensä jo yli 2 000 euroa.

Konsertissa esiintyi pääasiassa tiedekunnan omaa väkeä. Esiintyjinä olivat HOPS!, Mieskvartetti Kvartsi, Johannes Teologin laulajat, Vahvistettu mieskvartetti Sen seitsemän miehen porukka, Hennariikka Syvänne, Sanna Heikkinen ja Henna Martikainen sekä Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy. Konserttiin osallistui noin 200 maksanutta kuulijaa.

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin