Farmakologinen blues soi vappuaattona Kuopion kampuksella

Farmakologiasta laulaen luennoinut yliassistentti Ewen MacDonald yhtyeineen esiintyy vuosien tauon jälkeen vappuaaton konsertissa Kuopion kampuksella 30. huhtikuuta.  Konsertissa kuullaan MacDonaldin omien farmakologisten kappaleiden lisäksi kirjo cover-kappaleita. Lisäksi vaihto-opiskelijat esittävät vauhdikasta gospelia suuren maailman malliin.

Kymmenen vuoden ajan MacDonaldin Uncle John Blues Band viihdytti yliopiston henkilökuntaa ja opiskelijoita vapunaaton konsertilla. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen orkesteri on jälleen aktivoitunut Regenerates-nimisenä ja pitää viimeisen vappukonsertin tänä vuonna. Mukana on myös Kuopio Gospel Project, pääasiassa Erasmus-opiskelijoista koostuva noin kahdenkymmenen hengen kuoro ensimmäisellä keikallaan. Lisäksi lavalla vierailee orkesterissa vaikuttaneita muusikkoja ja ystäviä.

Virallisesti konsertti on laulajan, Ewen MacDonaldin, eläkkeellejäämisjuhla neljänkymmenen vuoden yliopistouran jälkeen. Mutta todellinen syy on pitää kunnon vappubileet köyhyyden ja leikkausten keskellä!

Uncle John Regenerates – Vappuaaton Konsertti 2014 järjestetään 30.4.2014 klo 13 Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella Mediteknia-rakennuksen auditoriossa. Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Konsertti videoidaan ja jaellaan Internetissä, joten tilaisuutta voi seurata livenä ympäri maailmaa. Livekonsertti löytyy osoitteesta tcs.uef.fi nimellä "vappukonsertti".

Yliassistentti Ewen MacDonald, p. 0403552400, ewen.macdonald (at) uef.fi

Uncle John Regenerates -orkesterin kokoonpano: Ewen MacDonald (laulu); Sandra Rupprath (laulu); Seppo Örmälä (kitara); Heikki Kröger (kitara); Markku Sirviö (kosketinsoittimet); Pertti Rytkönen (basso); Jukka Korhonen (lyömäsoittimet); Jarmo Saarti (rummut).

Kuopio Gospel Project

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014