Esri Young Scholars Award 2014 Mika Korvenrannalle

Yhteiskuntatieteiden maisteri Mika Korvenranta voitti Suomen vuoden 2014 Esri Young Scholars -palkinnon yhteiskuntamaantieteen pro gradu -tutkielmaansa perustuvalla kilpailutyöllään. Hän sovelsi geoinformatiikkaa ja kehitti geospatiaalista mallinnusta tutkiessaan metsähakkeen tienvarsi- ja terminaalihaketuksen logistiikan kestävyysvaikutuksia Päijät-Hämeessä.

Yhteiskuntamaantiedettä pääaineenaan opiskellut Korvenranta valmistui yhteiskuntatieteiden maisteriksi tänä keväänä Itä-Suomen yliopistosta.

Esri Young Scholars Award -ohjelma antaa tunnustusta paikkatietoa opiskeleville yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat esimerkillisesti hyödyntäneet paikkatietoa harjoitustyössään tai tutkielmassaan.

Kansainvälinen ohjelma palkitsee kustakin maasta yhden opiskelijan. Palkinnon saaja pääsee matkustamaan viikoksi San Diegoon Kaliforniaan osallistuakseen yli 15 000 paikkatiedon ammattilaisen kanssa Esrin kansainväliseen käyttäjäkonferenssiin heinäkuussa 2014.

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin