Ennätysmäärä hakijoita kansainvälisen liiketoiminnan ja myynninjohtamisen maisteriohjelmaan

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksella syksyllä 2014 alkavaan uuteen kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin johtamisen maisteriohjelmaan on tullut 230 sähköistä hakemusta. Hakijoita on reilusti enemmän kuin yliopiston kansainvälisiin maisteriohjelmiin keskimäärin.

Kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin johtamisen kaksivuotinen maisteriohjelma on ainutlaatuinen Suomessa, sillä vastaavia ohjelmia ei löydy muualta kuin Itä-Suomen yliopistosta. Maisteriohjelma antaa opiskelijoille erinomaiset valmiudet toimia kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin johtamisen vaativissa asiantuntijatehtävissä globaalissa ympäristössä. Uuden maisteriohjelman johtaja, kansainvälisen liiketoiminnan professori Mika Gabrielsson, on tyytyväinen hakijamäärään.

– Olen tyytyväinen siitä, että uusi ohjelmamme on noussut hakemusten perusteella laitoksen kiinnostavimmaksi kansainväliseksi maisteriohjelmaksi. Näin pääsemme valitsemaan kovatasoisia opiskelijoita, jotka valmistuttuaan tulevat olemaan kysyttyjä suomalaisten ja monikansallisten yritysten kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin tehtävissä, Gabrielsson iloitsee.

Maisteriohjelman koordinaattorin Markus Raatikaisen mukaan hakemuksia on saapunut eri maanosista.

– Hakemuksia on tullut Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Saksasta, Espanjasta, Suomesta, Afrikan maista, Lähi-idän maista sekä Aasian maista kuten Kiinasta.

Kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin johtamisen maisteriohjelman opiskelijavalinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä. Maisteriohjelmaan valitaan 25 opiskelijaa.

Lisätietoja uudesta maisteriohjelmasta: www.uef.fi/ibs

Lisätietoja: professori Mika Gabrielsson, puh. 050 568 7626, email: mika.gabrielsson(at)uef.fi

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2014

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin