Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden toimintoja siirretään väliaikaistiloihin Kuopiossa

Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan Kuopion kampuksella sijaitsevat yhteiskuntatieteiden laitos, sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos sekä tiedekunnan hallintopalvelukeskus muuttavat elokuussa noin vuodeksi väliaikaistiloihin osoitteeseen Kotkankallionkatu 14 C/Teletie 6, 70600 Kuopio. Uudet tilat sijaitsevat noin kilometrin päässä yliopiston kampusalueelta Niiralan kaupunginosassa.

Muutto alkaa 8.8.2011 ja kestää kaikkiaan noin kaksi viikkoa. Tänä aikana palveluissa voi esiintyä viiveitä.

Laitosten järjestämä opetus tapahtuu pääosin kampusalueella. Opetuspaikat kannattaa kuitenkin tarkastaa lukujärjestyksistä (Weboodi).

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin