Valtakunnalliset korkeakoulujen kansainvälisten asiain hallinnon kevätpäivät Kuopiossa toukokuussa

Tänä vuonna valtakunnalliset korkeakoulujen kansainvälisten asiain hallinnon kevätpäivät järjestetään Kuopiossa 9. - 11.5.2011. Järjestäjinä kevätpäivillä ovat Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja CIMO.

Kevätpäivien yleisteemana on Hyvinvointi, onhan Kuopion kaupunki Euroopan Health City -verkoston jäsen ja sekä Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen että Savonia-ammattikorkeakoulun vahvuusaloja ovat terveys ja hyvinvointi. Muutoin Kevätpäivien ohjelma rakentuu kansallisen korkeakoulujen kansainvälistymisstrategian teemojen pohjalta.

Kv-kevätpäivillä on yli 60 ajankohtaisiin kansainvälistymisteemoihin liittyvää sessiota sekä mielenkiintoisia paneelikeskusteluja - ei vain suomeksi vaan myös englanniksi - sekä Kuopio Tanssii ja Soi -henkistä ohjelmaa. Järjestetyt retket ja iltaohjelmat tarjoavat kiintoisan lisän päivien antiin.

Ilmoittautuminen Kansainvälisten asiain hallinnon kevätpäiville Kuopiossa päättyy 11.4.2011

Kevätpäivien ohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa: http://kevatpaivat.savonia.fi

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin