Valtakunnalliset XXXII ympäristöterveyspäivät 25. -26.5.2011 Kuopiossa

Kuopiossa 25.–26. toukokuuta järjestettävät Ympäristöterveyspäivät kokoavat alan asiantuntijat yhteen jo 32. kerran. Päivät pidetään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella Tietoteknia-rakennuksen auditoriossa, osoite Savilahdentie 6 B, 1.krs.Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita kuuntelemaan esityksiä. Seminaarin ohjelmaan voi tutustua täällä.

Päivät avaa sosiaali- ja terveysministeriön ympäristöterveysyksikön johtaja Jari Keinänen, joka esittelee samalla ministeriön strategiaa 2020.

Ympäristöterveyspäivien ensimmäisen päivän teemana ovat rakennusterveyteen liittyvät asiat, kuten valtakunnalliset kosteus- ja hometalkoot, rakennusterveysasiantuntijoiden kouluttaminen ja ilmanvaihdon merkitys terveydelle. Toisena päivänä kuullaan ajankohtaisia luentoja muun muassa hajajätevesisääntelyyn liittyvistä muutoksista, melun vaikutuksista terveyteen ja kuluttajaturvallisuuslain muutoksista.

Seminaarin järjestää Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate yhdessä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Lisätietoja:

Sonja Mäkkeli, suunnittelija, puh. 050 492 2100 tai sonja.makkeli@uef.fi

Maritta Meriluoto, koulutussihteeri, puh. 040 867 8532

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin