Suomen yliopistojen luonnontieteellisen alan yksiköiden yhteiset verkkosivut avattu

Suomen yliopistojen luonnontieteellisen alan yksiköt ovat avanneet uudistetun yhteisen verkkosivuston luonnontieteet.fi

Sivuston kautta pääset tutustumaan yliopistojen tarjoamiin luonnontieteellisen alan opiskelumahdollisuuksiin. Lisäksi sivusto esittelee luonnontieteellisen alan kirjoa sekä ilmiöiden ja tutkimuskohteiden moninaisuutta. Lue myös opiskelijoiden tarinoita ja alalta valmistuneiden kuvauksia mielenkiintoisista työtehtävistä.

Luonnontieteissä tarvitaan monenlaisia osaajia. Sivuston tarkoituksena on houkutella lahjakkaita ja motivoituneita nuoria löytämään paikkansa luonnontieteiden parista. Yliopistojen yhteishaku käynnistyy 7.3.2011 ja päättyy 12.4.2011.

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin