Professori Juhani Laurinkarista Latvian valtion yliopiston kunniatohtori

Itä-Suomen yliopiston sosiaalipolitiikan professori Juhani Laurinkari promovoidaan Latvian valtion yliopiston kunniatohtoriksi lauantaina 1.10.2011.

Kunniatohtoriksi vihkimistä esitti Latvian valtion yliopiston senaatille vuonna 2010 yliopiston taloudellis-hallinnollinen tiedekunta, jossa professori Laurinkari on säännöllisesti luennoinut noin 20 vuoden ajan. Yliopiston taloudellis-hallinnollisessa tiedekunnassa on noin 10 500 opiskelijaa. Kullakin yliopiston 13 tiedekunnasta on yhden kunniatohtorin esitysoikeus vuosittain.

Juhani Laurinkari on ollut European Academy of Sciences & Arts- akatemian neljäs suomalainen täysjäsen vuodesta 2010 alkaen ja toiminut opettajana Kuopion yliopistossa vuodesta 1974 ja vuodesta 2010 eteenpäin Itä-Suomen yliopistossa. Tänä aikana hän on ollut noin 20 vuoden ajan Alexander von Humboldt-säätiön ja Suomen Akatemian tutkijana sekä vierailevana professorina.

Lisätietoja: professori Juhani Laurinkari, GSM 050 555 0440, sähköposti juhani.laurinkari(at)uef.fi

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin