Kuopio Innovation Oy:n omistuspohja laajeni

Kuopio Innovation Oy:n omistuspohjaa on laajennettu. Kuopion kaupunki myi omasta osuudestaan Itä-Suomen yliopistolle ja Savonia-ammattikorkeakoululle kullekin 4 Kuopio Innovation Oy:n osaketta.  Tehdyn kaupan jälkeen Kuopion kaupungin omistusosuus Kuopio Innovation Oy:stä on 68 %, Technopolis Oyj:n 24 %, Itä-Suomen yliopiston 4 % ja Savonia-ammattikorkeakoulun 4 %.

Kuopio Innovation Oy:n hallituksen jäseniksi valittiin 21.12. pidetyssä yhtiökokouksessa kaupunginjohtaja Petteri Paronen, palomestari Pekka Kaartinen, erikoislääkäri Sari Raassina, maanviljelijä Hannu Kananen, elinkeinojohtaja Heikki Ryynänen, Technopolis Oyj:n johtaja Hannu Eronen, Itä-Suomen yliopiston akateeminen rehtori Kalervo Väänänen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun edustajana kuntayhtymän johtaja Veli-Matti Tolppi.

Omistuspohjan laajentamisella haetaan tiivistyvää yhteistyötä omistajien kesken Kuopion tiedepuistoalueen kasvun vauhdittamiseksi sekä vetovoimaisuuden lisäämiseksi.

Itä-Suomen yliopisto on omistajana myös Joensuun Tiedepuisto Oy:ssä.

Kuopio Innovation Oy
Toimitusjohtaja Heikki Helve, 044 718 2108