Joensuun kampuksen Carelia ja Educa-rakennukset korjataan kesällä

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy aloittaa Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella Carelia ja Educa-rakennusten korjaustyöt toukokuussa 2011.

Careliassa muutostyöt tapahtuvat kirjaston sekä opinto- ja opetuspalveluiden tiloissa. Kirjaston palvelualueelle rakennetaan muun muassa yli 100 itseopiskelupistettä.

Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia kirjaston aukioloaikoihin. Kirjasto voidaan tilapäisesti myös sulkea. Rakennustöiden aikainen käynti kirjastoon on järjestetty Yliopistokadun ja Maakunta-arkiston puoleisista sisäänkäynneistä. Työt valmistuvat elokuussa 2011.

Joensuun kampusalueen Educa-rakennukseen tehdään työhyvinvointia parantavia korjauksia kesän 2011 aikana. Korjaukset perustuvat vuosien 2010 ja 2011 aikana tehtyihin sisäilmaselvityksiin.

Korjaukset kohdistuvat rakennuksen välipohjarakenteisiin, talotekniikkaan sekä pintamateriaaleihin. Sisäilmaselvityksien tekoa jatketaan ja näiden lisäselvitysten perusteella määritellään rakennuksen lopullinen korjaustarve ja aikataulu.

Näillä toimenpiteillä varmistetaan, että Educa vastaa nykyajan rakennuksille asetettuihin vaatimuksiin.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy omistaa, rakennuttaa ja vuokraa tiloja yliopistojen ja korkeakoulujen tarpeisiin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kiinteistöalan tutkimus- ja kehityshankkeet ovat vahvasti läsnä toiminnassamme ja olemme mukana kehittämässä kampusalueita kokonaisuuksina. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia oppimisympäristöjä, jotka tukevat tutkimustyötä ja opiskelua.

Lisätietoja:

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Jarmo Perkiö

gsm. 0400 359414

e-mail: jarmo.perkio@sykoy.fi

 

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011

Takaisin tämän vuoden artikkeleihin