Esko Paakkola Eurooppalaisten yliopistojen elinikäisen oppimisen verkoston hallitukseen

Itä- Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducaten johtaja Esko Paakkola valittiin Eurooppalaisten yliopistojen muodostaman elinikäisen oppimisen verkoston (EUCEN) hallituksen jäseneksi uudelle kaksivuotiskaudelle. Järjestön yleiskokous valitsi Paakkolan hallitukseen kokouksessaan Genovassa Italiassa 18.11.2011. Järjestöön kuuluu yli kaksisataa jäsentä, joista yli 170 on eurooppalaisia korkeinta opetusta antavia yliopistoja.  Yliopistoja ja kansallisia yliopistollisen elinikäisen oppimisen verkostoja järjestöön kuuluu yhteensä 42 maasta. Suomalaisia yliopistoja jäseninä on 12. EUCEN (European University Continuing Education Network) on rekisteröity Belgiassa ja sen päämaja sijaitsee Barcelonassa. Järjestön tehtävänä on edistää yliopistollista elinikäistä oppimista ja sen tutkimusta sekä pyrkiä sitä kautta myötävaikuttamaan Euroopan taloudelliseen ja kulttuuriseen kehitykseen.

-              johtaja Esko Paakkola 050 527 6163

Artikkelin kirjoitusvuosi: 2011