Huippuluento innovatiivisista liikuntainterventioista Kuopiossa 22.5.

Frontiers in Health Sciences -seminaarisarjan kevään viimeisen luennon pitää tohtori  Robert J. Petrella aiheesta ” Innovative exercise interventions in hard to reach and vulnerable patients. Using the power of sport and group effects”.

Aika ja paikka: ma 22.5. klo 15-16, MS306, Medistudia, Kuopion kampus

Petrella toimii professorina Westernin yliopistossa Lontoossa, Ontarion osavaltiossa, Kanadassa.  Hän on lääketieteellisenä johtajana Kanadan Centre for Activity and Aging -tutkimuskeskuksessa ja toimii sikäläisessä sairaalassa myös lääkärinä. Hänen tutkimustyönsä on moni- ja poikkitieteellistä ja käsittelee elämäntapamuutoksiin tähtääviä interventioita, joilla pyritään tutkimaan ja ehkäisemään pitkäaikaissairauksia väestössä niin kaupungeissa kuin maallakin. Juuri tähän jälkimmäiseen ongelmaan hän on paneutunut kehittämällä teknologisia sovellutuksia ja erityisesti puhelinsovellutuksia, joilla on kyennyt laajentamaan tutkimustyötään myös maaseudun väestöön.

Jatko-opiskelijat, jotka haluavat suorittaa seminaariopintojakson Seminars in health sciences, PhD student course (4018106), tarkastakaa kurssin osallistumisohjeet Moodlessa.