Tarvekartoituskysely S2:n ja asioimistulkkauksen täydennyskoulutuksesta

Itä-Suomen yliopiston humanistisen osaston jatkuvan oppimisen hankkeessa laaditaan täydennyskoulutuskokonaisuutta S2:sta ja asioimistulkkauksesta. Hankkeeseen kuuluu tarvekartoituskysely, jolla selvitetään, millaisia tarpeita työelämän tahoilla on näistä aiheista. Kyselylomakkeissa on listattuna niin ammatilliseen osaamiseen kuin monikulttuuriseen ympäristöön liittyviä taitoja, lisäksi vastaaja voi halutessaan ilmaista ajatuksensa avovastauksissa.

S2-osio on tarkoitettu suomea toisena kielenä työssään käsitteleville henkilöille, kuten opettajille, kouluttajille ja kotouttajille. Asioimistulkkauksen tarpeiden kartoittamiseen on tehty kaksi kyselyä, joista toinen on osoitettu tulkeille ja toinen tulkkien palveluita käyttäville julkisen sektorin tahoille.

S2-kysely löytyy täältä
Asioimistulkeille tarkoitettu kysely löytyy täältä
Asioimistulkkausta käyttävien asiakkaiden kysely löytyy täältä

Kyselyihin voi vastata 10.11.2019 asti.

Lisätietoja hankkeeseen tai kyselylomakkeisiin liittyen:

Projektisihteeri Leena Häkkinen (asioimistulkkaus)
Itä-Suomen yliopisto, filosofinen tiedekunta
Humanistinen osasto, suomen kieli ja kulttuuritieteet
leena.hakkinen (at) uef.fi
050 356 2056

FM, yliopisto-opettaja Rosina Hujala (S2)
Itä-Suomen yliopisto, filosofinen tiedekunta
Humanistinen osasto, vieraat kielet ja käännöstiede
rosina.hujala (at) uef.fi