Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen Vuoden väitöskirjapalkinto Kari Väätäiselle

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa.

Vuoden parhaasta AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia) ja Anton Saukkonen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu), Pro Gradu -tutkielmasta Eero Kilpeläinen (Aalto-yliopisto) ja väitöskirjasta Kari Väätäinen (Itä-Suomen yliopiston luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta).

Vuoden väitöskirjapalkinto myönnettiin Itä-Suomen yliopiston luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan Kari Väätäiselle väitöskirjasta Developing forest chips supply chains by redesigning supply operations and logistics.

Väätäisen väitöskirjassa on tutkimustuloksia, joiden käytännön relevanssi on paikoin jopa erittäin hyvä. Kyseessä on ajankohtainen aihe, joka on hyvin hyödynnettävissä käytäntöön. Lähdeaineisto on laaja ja hyvin dokumentoitu, palkintovaliokunta kiittelee.

Vuoden väitöskirjapalkinnon arvo on 3 000 euroa.

Lue koko juttu verkossa