Professor of Practice Reijo Karhinen jalkautuu osuuskauppaan

Millaista on taloustieteen kauhukakaraksi tituleerattu osuustoimintamuotoinen liiketoiminta ja missä kulkevat ihanteiden ja bisneksen rajat, kysytään Itä-Suomen yliopiston Café Smart -tiedekahvilassa. Tilaisuudessa osuustoiminnallisen liiketoiminnan konkari, Professor of Practice Reijo Karhinen ja aineettoman pääoman johtamisen professori Anu Puusa Itä-Suomen yliopistosta jalkautuvat osuuskappaan avaamaan osuustoiminnallisen liiketoiminnan verhoa.

Osuuskaupat, osuuspankit ja tuottajaosuuskunnat ovat suomalaisille arjesta tuttuja, mutta niiden taustalla oleva osuustoiminta yritysmuotona on perin huonosti tunnettua eikä se istu perinteisiin taloustieteen teorioihin.

Osuustoiminnan tutkimuksesta ja opetuksesta keskustellaan torstaina 22.11. kello 17 alkaen Prisman Presso-kahvilassa (Voimatie 2, Joensuu). Tilaisuuden juontaa toimittaja Anne Heikkinen.

Tiedekahvila on avoin kaikille kiinnostuneille. Itä-Suomen yliopisto tarjoaa kahvin/teen ja kahvileivän 50 ensimmäiselle osallistujalle.

Lisätietoja: Toimittaja Anne Heikkinen, puh. 050 563 5798

Café Smart -tiedekahvilan verkkosivut ovat osoitteessa https://www.uef.fi/web/cafesmart